VÅR BLEV HÖGSOMMAR

 
Uppdateringen har inte varit så värst bra som vanligt men det betyder ej att jag inte haft för mig roliga grejer så tänkte att jag kunde visa ett urplock av bilder från telefonen som hänger med desto mer än kameran. 
 
1. En aprilfredag var det tjugo grader så efter jobbet rusade jag till stan och mötte upp dessa men då varenda uteserveringen var helt fullsmockad fick i sätta oss i Kungsparken istället, inte fy skam det heller! 2. Gabbi i fönster på gårdsfest. 3. Hilda och jag hade förfest hemma hos mig och tydligen finns det inget bättre än att hon får röka i mitt fönster. 
4. I slutet av april åkte vi söderut till Malmö och Köpenhamn där träden stod alltmer i blom än i Gbg. 5. Aperol i Köpenham <3 6. Gänget på sommarvarm flotte kl 19. 
 
7. Sommarvärmen kom på riktigt här är Sanna vid Skansen Kronan. 8. En peppad Gabbi. 9. Sushi + Vänner + Maj = Sant. 
 
10. Under en vecka var det 28 grader varje dag i en vecka och vi hängde på gräsmattan utanför skolan på lunchen. 11. Posade vid Järntorget innan vi skulle på Hanna Järver med blandat resultat men en mysig bild fick vi till iallafall. 12. Skulle ta bild till vårt konto Westligheter och här va vi ljuva i majblom. 
 
13. Förra veckan när vi åt skaldjur på lokal och det va ashärligt! 14. Bildförsök 33 av 59. 15. Jag har också hunnit hänga vid havet några gånger och senast i lördags när jag hemma i Varberg. Efter lite tvek vid bryggan fick jag även till årets första dopp, det var inte varmt. 
 
#1 - - Anonym:

Härligt liv ändå!!

Upp