DEN FÖRSTA VÅRSOLEN

 
Den här helgen har jag knappt varit bakis vilket har varit annorlunda men väldigt härligt. I lördags jobbade jag mitt andra pass på blomsterlandet och det gick bra trots megamycket folk men va så trött efteråt att jag försökte låsa upp fel lägenhetsdörr. På kvällen va jag sen ute och drack öl men blev ganska lugnt och vaknade relativt pigg igår. Åt frukost jättelänge innan jag begav mig ut på stan i vårvädret (!!). 
 
Gick till Weekday där jag hittade massa fina grejer som fick följa med mig hem och nu vill jag bara att det ska bli cirka tio grader varmare så man kan hänga undan vinterkapporna för gott. När jag var klar i stan gick jag mot Rosenlund där jag hade bestämt träff med ett helt gäng men jag va tidig så satte mig vid feskekörkans solvägg.
 
Där jag sen fick sällis av Maja och Ebba. 
 
Där kunde man hänga utan jacka. 
 
Sen mötte vi upp Annika, Hedda och Oliwer och så gick vi till Ai sushi där vi köpte mat och satte oss återigen vid solväggen. Hängde här ganska länge innan folk började droppa av och Hedda och jag begav oss på våffeljakt utan stor framgång. Men så visade det sig att Hanna hade fått ett i tidig inflyttningspresent så vi köpte med oss tillbehör och våffelmix och spenderade resten av kvällen där, en sådan härlig dag! 
 
 
#1 - - Hanna:

Känner mig typ lite nostalgisk och sorgsen när jag tänker på gårdagen för det var så härligt och nu är det inte det längre :(

Upp