VECKAN SOM GÅTT

 
 
En sammanfattning, vad har du gjort i veckan? Jag har haft introduktionsvecka i skolan, hängt mycket med kompisar, druckit cava, käkat ute, tränat och tagit det ganska lugnt. 
Och vad har du gjort idag? Jag tränade på morgonen och vid tolv käkade jag brunch med sällskapet ovanför. 
Veckans bästa? Att jag tagit mycket tid för kompisar och att jag börjar komma igång med träningen, hela tre gånger denna vecka. 
Veckans sämsta?  Är inte aspepp på denna kursen i skolan som vi läser nu men det ändrar sig förhoppningsvis. 
Hur har ditt humör varit? Bra! Denna januari har behandlat mig superväl hittills och jag känner mig peppad. 
Vilka tre låtar har du lyssnat på mest den här veckan?  White-Linnea Henriksson, Fireworks- First aid kit och Patagonia- Patawawa , släpps så mycket bra musik just nu! 
Något som gjort dig glad?  Alla mysiga och smarta personer jag har i min närhet *feeling blessed osv*.
Det godaste du förtärt i veckan?  Salmon rolls på Ai sushi i tisdags och glaset cava jag drack med Hanna och Gabbi igår på Olssons vin. 
Veckans ångest? En viss sammanställning... 
Veckans längtan? VÅREN! Längtar efter trädknoppar, varma uteserveringar och skinnjacka utan halsduk. 
Bästa inköpet? Har köpt massa billig mat på Willys men det är inte så kittlande så säger väl min nya gröna ögonskugga från h&m. 
Veckans beroende? Cerat och att inte äta hemma? 
Veckans festligaste? Har inte varit en superfestlig vecka men firade Axels födelsedag i onsdags och då drack jag jättemycket öl och dansade i fysisk och psykisk dimma på Pustervik. 
Vad ser du framemot nästa vecka? Ska på öppningsfest på Gbg filmfestival på fredag och sen ska jag på inflyttningsfest på lördag, mucho peppad! 
 
 
Listor | |
Upp