HUR JAG VILL GÅ KLÄDD I VÅR

 
Trots att det kom slasksnö inatt och det är isande kallt utomhus så kan jag inte sluta tänka på vår och framförallt vårstilen. Hade en diskussion om det här med Annika i fredags och jag sa att jag ville ha en raffig och krispig stil i vår och jag tänker att den kommer se ut lite såhär. 
 
Jag fullkomligt älskar monokromt och raka linjer och gillar begreppet kostym med roliga tischa och dessutom måste jag köpa ett par vida vita byxor att ha med skjorta i vår och stan smith. Kommer vara mucho crisp. 
 
Tänker också mer sets i vår i olika färger och jag hade inte heller tackat nej till ett par röda öppna skor att ha med blåjeans eller klänning. 
 
Har börjat få dille på rosa och också i kombo med rött, känns väldigt clueless/mean girls på det bästa sättet. Förra veckan unnade jag mig en rosa långärmad piké från ganni och funderar på att köpa de matchande byxorna när jag får min första lön. Älskar fan materiella ting och speciellt kläder. 
 
Är också peppad på att bara ha clean kavaj eller ullkavaj som ytterjacka och dessutom mer tokiga t-shirtar. 
 
Vill också ha skjorta under klänningen och luftiga och krispiga kostymer. Nu får jag bara köpa hundra trisslotter så jag har råd med allt detta.  
#1 - - Hanna:

Mmmm älskar modereportage! Du får en triss av mig så kan du unna sen!

Upp