NEW IN / UK VERSION

Min bästa shopping är ju den man gör på semester av två anledningar 1. Det finns roligare butiker och man kommer in i semesterjaget som vill utforska nya stilar 2. Det känns som man gör av med låtsaspengar (inte lika kul i efterhand när man kollar bankkontot). 
 
 
Köpte två hudvårdprodukter och först ut är ett serum från the Ordinary som ska ge massa fukt till fejjan vilket känns härligt i dessa sibiriska vindar som rör sig utomhus. Sen köpte jag en ny handkräm från & other stories som luktar himmelskt så nu kan jag sluta snylta på alla mina kompisar, varsågoda! 
 
Sen köpte jag ett par fina strumpor på & other stories som jag kommer ha i vår med vita sneakers och blåa jeans. Från & other stories köpte jag även en gul tischa men den ligger i tvätten med klubbsvett. 
 
London hade världens bästa utbud på solglasögon för rimliga pengar. Gick in i en butik i Shoreditch som hette Hot Future där de hade massa knäppa(!!) solglasögon och i ville nästan köpa alla jag såg men det fick bli dessa sköldpaddesfärgade som känns lyxiga på ett italienskt vis trots att de kostade 25 pund. Vill ha dessa på en uteservering i klädd vit skjorta, slappa jeans och röda läppar med ett glas aperol i handen. 
 
Mitt bästa köp var dock denna blåa väska från Arket som jag spontanköpte strax innan vi skulle lämna affären och jag älskar den så mycket. Tänker att den kommer sporta till alla mina outifts i vår och sommar och dessutom älskar jag att man kan ha händerna helt fria, våren 2018 nu kommer jag!  
 
#1 - - Hanna:

Din shopping får MVG

#2 - - Joré Dirgélaité:

ahh älskar the ordinary's squalane!!! använder den istället för fuktkräm både morgon och kväll, tycker det funkar super.

Svar: den är verkligen superhärlig!! fejjan mår så himla bra!
whiskeysour.blogg.se

Upp