MINA VECKOPLANER

 
 
Veckans jobb: Jag har inget jobb inplanerat denna vecka men har dock tentaperiod nu och vill skriva så mycket jag kan innan torsdagkväll. 
Veckans klädbegär: Jag har spanat in lite grejer på cyberspace som gör att det kliar lite i mina fingrar, nämligen dessa solglasögon från topshop och denna magiska kjol från gina tricot. 
Veckans resemål: Jag åker till London på fredag med nio härliga personer i min klass. Vi ska hälsa på Océanne, strosa runt på stan och dricka mycket öl, jag är mucho peppad! 
Veckans matlagning: Kontot ekar ganska tomt nu så blir mycket havegrynsgröt i veckan + någon couscousröra. 
Veckans musik: Again - Kehlani, No fear - Dej Loaf och 20 questions - Veronica Maggio. 
Veckans tv-serie: Kollar inte på någon specifik serie nu utan mest vänner eller new girl till frukosten. 
Veckans träning: Har bokat in ett sprintpass idag och ett cxwork imorgon, hade blivit stolt om jag hade pallrat mig till gymmet en gång till innan fredag. 
Veckans pirriga: Det är inte så mycket pirr i mitten av februari men fortfarande pepp över att jag löst sommarjobb i Göteborg och kommer kunna njuta den här sommaren på ett annat sätt och därmed gör sommaren mig pirrig. 
Vad ser du annars fram emot denna vecka? Ska träffa Martina som jag inte träffat sen juldagen och sen ska det även bli lite mysigt (med inslag av stress) att skriva hemtenta i skolan och på caféer med klasskompisar. 
 
Listor | |
Upp