EN KVÄLL OCH EN FÖRMIDDAG I LONDON

 
Förra veckan försökte jag plugga undan så mycket hemtenta som möjligt för jag skulle spendera helgen i London med tio härliga klasskompisar. Klockan ringde 04 natten mellan torsdag och fredag och efter att ha sovit på både flygbuss och planet landade vi alla tio i London och åkte till Camden där vi skulle bo. 
 
Vi hade hyrt två olika lägenheter och vi drog lott om vem som skulle bo vart och jag hamnade i den lilla lägenheten med Hilda, Maja och Hedda ( also known as lillgruppis). Sen begav vi oss alla ut på stan och kikade i lite butiker i vårt område och drack kaffe på ett mysigt café innan vi de olika lägenheterna skildes åt. Lillgruppis gick till en mataffär och köpte semesterfika i form av rödvin, öl, chips och oliver innan vi gick för att leta efter indisk mat. 
 
Vi köpte massa mat och gick till den stora lägenheten som hade fixat både drinkar och öl och så satt vi kring det stora matbordet och pratade i mun på varandra. 
 
Det var så himla fint att få träffa Océanne som är på utbyte i London den här terminen. 
 
Anniwer och det tredje hjulet G.Möller. När ölen var uppdrucken och vi skriksjungit klart till diverse fantastiska låtar begav sig nästan hela gänget ut till en stökig bar som hade världens sämsta dj men vi dansade ändå och drack öl i plastglas tills vi alla blev trötta och vandrade hemåt. 
 
Dagen efter vaknade vi till solsken vilket var mycket uppskattat och vi begav oss på promenad för att leta upp ett ställe som serverade brunch. 
 
Gick igenom gulliga områden med fina hus och där även körsbärsträden höll på att slå ut. 
 
Efter lite letande hittade vi Vinoteca som hade plats för 11 personer och jag beställde in Eggs royale, fruktsallad och cappucino. 
 
Solade genom fönstret och hängde i ett par timmar innan vi begav oss vidare på shoppingrunda där jag hittade massa fina saker som jag kan visa någon annan gång. Sen fotade jag inte mer den här dagen men på kvällen beställde vi hämtpizza och drack vin innan halva gänget begav oss ut på en riktigt maxad klubb som hade "guilty pleasure" som tema vilket passade oss som handen i handsken. Klubben var cirka hundra våningar hög och vi dansade tills svetten rann ramlade sen hemåt vid fyra-tiden. 
 
 
Resor | |
#1 - - Hanna:

Mmm önskar att jag varit där, vänta det var jag <3

Upp