TANKAR INFÖR HÖSTEN

 
 
 
Jag är inne på min tredje skolvecka och vindarna har blivit kallare så efter intern motstridighet får jag erkänna att hösten är och trots att jag inte känner ett lyckorus över att sommaren är över så har ju alla årstider sin charm och det mest postiva med hösten är ändå att alla kompisar är på samma ställe vilket resulterar i mer spontant häng, vinkvällar, middagar och allt sånt härligt. På något sätt räknas jag hösten som mitt nyår då september känns mer fräsch och späckad med mer pepphet än januari och därför har jag skrivit en liten lista över saker jag vill göra mer i höst. 
 
1. Laga mer middagar med kompisar - Tycker det kan vara ganska trist att stå och göra storkok till mig själv och sen klämma i sig en middag på cirka tio minuter framför Friends så vill laga mer mat med kompisar. Hanna och jag har gjort löfte att vi ska utveckla våra matlagningsskills i höst och göra matlådor tillsammans. Igår hade vi vår första session igår vilket resulterade i en mycket god gryta. 
2. Träna minst två gånger i veckan - Stannade upp med hela träningen i maj när sommaren gjorde entré då öldrickande, grillkvällar och danskvällar tog upp den största delen av mitt liv men känner mig peppad på att börja träna igen och dessutom börja gå på mer pass. I våras var jag ändå duktig och gick till gymmet tre gånger i veckan men tänker att det är bra att starta lite lugnt så jag inte tappar suget. 
3. Fota mera och ha med kameran mer - Iår har jag varit extremt dålig på att ha med kameran och dokumentera vardagen vilket känns tråkigt då jag vill vara en person som har hela livet dokumenterat. Så ska ha ett mål att ha med kameran mer och därmed få tillbaka fotosuget. 
4. Skapa ett mysigt hem - Sen jag flyttade in i min nya lägenhet i början av augsuti har jag lyckats göra mig ganska hemmastadd men det tar ju sin lilla tid att komma helt i ordning. Rent möbelmässigt behöver jag en bänk till köket och sen lite mer textiler, prints och ljus så det blir mysigt. 
5. Åka till Stockholm - Nu har jag både min bror, Betsy och Emma i Stockholm så tänker att jag ska åka upp iallafall två gånger i höst och hälsa på. Vill strosa runt, bruncha och gå på museum. 
6. Utveckla min stil - Jag har en tanke om att jag ska skaffa en mer "sassy" klädstil och utveckla min stil överlag vilket jag tänker varje höst. Hittills har jag en plan om att införskaffa mig ett par raffiga boots och en cool höstkappa som livar upp höst och vinterslasket, sen vill jag köpa en perfekt tunn polo och öka mitt användande av rött läppstift. 
7. Omfamna hösten - Hösten har ändå sina fördelar för det är legitimt att hänga inomhus. Vill ha mysplugg med kompisar, läsa skönlitterärt i soffan och sippa på ett glas rött och gå på bio. 
8. Dj:a med Annika och Oliwer- Annika, Oliwer och jag har en magisk dj-koncept som vi vill sätta i verk och jag tänker att det är i höst det kommer hända. 
9. Gå ut och dansa - Egentligen är det inte prio på att utveckla detta drag för det händer ganska ofta men det är så himla kul att liva upp de närmsta mörka månaderna med roliga förfester, drinkkvällar och hetsdans på klubb med eminent sällskap. 
10. Gå på konserter - Vill gå fler konserter vare sig det gäller svettiga klubbspelningar eller mer sansade akustiska spelningar. Än så länge har jag Lorentz inbokad men är även sugen på The Sounds som jag avgudade från 8-14 års ålder samt Jonathan Johansson eller Thomas Stenström. 
 
Listor | |
#1 - - Hanna:

Hösten är allt <3

#2 - - Ebba:

Känner peppen! Vill speciellt dansa till bra musik när ni dj:ar!

#3 - - Ebba:

Känner peppen! Vill speciellt dansa till bra musik när ni dj:ar!

#4 - - Emilia:

så fint! blir pepp när jag får läsa dina tankar om hösten, längtar för första gången till hösen jag med även om jag befinner mig på Bali nu.

Upp