EN TORSDAG I SEPTEMBER

 
 
Idag hade vi inte någon föreläsning så Hanna, Maja och jag bestämde att vi skulle plugga tillsammans hemma hos mig. Det är mysigare att läsa kurslitteratur i sällskap med andra och dessutom ta paus då och då för att snicksnacka och dricka kaffe. 
 
Maja. 
 
Ibland måste man pausa för att kolla instagram och diverse säljgrupper på facebook. 
 
Dock kan man ju inte plugga hela dagen så framåt fyratiden lade vi undan böcker och gick mot Saronkyrkan som hade second hand dagen i ära. Det är även så tydligt nu att träden börjar skifta färg från mörkgrön till gult.
 
Människor var hetsiga dagen till ära och köade utanför vilket är ett beteende jag aldrig förstått mig på. 
 
Maja var hungrig så stannade vid 4-frukt för att köpa banan och jag fick craving för kantareller men skulle aldrig tillåta mig att köpa kantareller i affär utan det är något man måste kämpa för. 
 
En glad Hanna och en belåten Maja trots icke exsisterande fynd på Saronkyrkan. 
 
Vi skildes sen åt och jag gick hem en snabbis för att sen möta upp Vilma för att dricka lite rödvin någonstans vid Järntorget så vi möttes först hos mig och promenerade sen mot Linné. 
 
Vilma!
 
Vi beslutade oss för att gå till Pustervik som förtjänar mer häng och dans i höst. 
 
En av mina allra mysigaste barer. Här satt vi och drack rödvin och snicksnackade om den senaste veckan, all dem boys, skolan och planer/mål inför hösten. Det är så himla mysigt att sitta inne på en murrig bar och sippa på vin medan det regnar utanför, verkligen en av mina favvosaker med hösten. 
 
Himlen blev sedan helt dramatiskt rosa och jag kramade Vilma hejdå och gick hem och åt matlåda och kollade på Grey's Anatomy.  
 
#1 - - Hanna:

Så mysigt! Hur långt har du kommit på Grey's?

Svar: mitten på säsong 2, återupplever allt igen ! <3
whiskeysour.blogg.se

Upp