EN KVÄLL FÖR NÅGON VECKA SEDAN

 
Jag försöker ta vara på och njuta av de sista dagarna av September och har under helgen vägrat strumpbyxor och gått barbent på både fest och under en öldrickarkväll med Hanna vid Mariaplan. Om några dagar är det dock Oktober och hösten är här på riktigt och som tidigare nämnt har jag skrivit en lista som ska få mig att undvika höstdepp och en sådan lista har även gjorts med ett annat gäng där vi ska uppleva och hitta nya favvoställen i Göteborg som faktiskt är en ypperlig höststad. 
 
Ändå det fina att få spatsera runt i dessa kvarter varje dag, inte så fy skam. 
 
En annan del av målen i höst är att utveckla matlagningsskillsen tillsammans med Hanna. Ibland kan det vara deppigt att laga matlådor till sig själv för att sen hetsäta på fem minuter framför någon serie så istället ska vi träffas och göra det tillsammans. 
 
För någon vecka sedan träffades vi hemma hos mig och lagadde currygryta. Vi utgick från detta recept men höftade lite och tog bort/adderade vissa grejer. 
 
Så spenderade vi kvällen med att äta och snicksnacka, lägga rester i matlådor och för att sen kolla på idol och paradise hotel. 
 
Recept | |
#1 - - josefine:

fina bilder ta gärna en titt på min blogg

#2 - - Hanna:

Vi krossar höstdeppen i år!

Svar: Vi mot höstdeppen!
whiskeysour.blogg.se

#3 - - Emilia:

Din blogg är verkligen en favorit Anna!
Vill se mer från lägenheten också, verkar så fin.

Jag ska förresten flytta upp till Göteborg nu under hösten och jag har tänkt på det innan, men hade varit kul att ta en öl med dig någon gång om du har lust. Du verkar som en sån härlig person och är alltid kul att lära känna nya människor.

Hoppas att jag inte skrämmer dig hehe, kram!

Svar: Tack så mycket Emilia!! Ja men absolut, bara hör av dig när du flyttat så kan vi lösa! :)
whiskeysour.blogg.se

Upp