MÖT MIG DÄR BÅTARNA RULLAR UT SENARE IDAG BLAND ROSTIGA CYKLAR, GUMMIDÄCK OCH FABRIKSFASADER , KROSSAT GLAS OCH AVLOPPSRÖREN

 
Imorse pallrade jag mig upp ur sängen, åt frukke och gjorde mig presentabel innan jag promenerade till stan för att möta upp Maja och Hanna på café för att läsa kurslitteratur. Just nu läser vi interaktionsdesign vilket får en att tänka på allt i sin omgivning och fundera kring designval och vad som är bra och dålig design vilket ändå är kul men en smula hjärntvättande. Någon gång efter lunch fick vi nog och eftersom det var nitton grader promenerade vi mot Stenpiren för att njuta av sensommarvärmen. 
 
Jag fick craving för utflykt och för att se mig omkring så jag gav förslaget om att åka till Eriksberg för att se vad den sidan av stan hade att erbjuda en septemberdag 2017. 
 
Så vi hoppade helt enkelt på båten för att spana på den stora kranen och leta efter ölbryggeri. 
 
Gick runt på bryggan och spanade på människor och sa till varandra "Människor som bor här mår säkert askalas". Tänker  att folk som bor precis vid vattnet är harmoniska, de äter skaldjur minst en gång i veckan och badar året om. 
 
"Var är vi?" "Vad gör man här?" "Vart ska vi?"
 
Och så spatserade vi omkring tills vi kände oss nöjda med le sightseeing och hoppade på båten tillbaka till stan och sen åkte jag hem för att laga pasta och kolla på Wahlgrens värld. 
 
 
 
Upp