TELL ME IT'S OKAY TO LIVE LIFE THIS WAY SOMETIMES I WANT YOU TO STAY I KNOW IT'S A SHAME

 
I torsdags var det fortfarande september och sensommarvärme och vid niotiden mötte jag upp Gabbi i början av Haga Nygata för att starta dagen med brakfrukke på stan som har blivit en av våra traditioner det senaste året. 
 
Sen gick vi till andra långgatan och det är allt lite speciellt att gå dit på morgonen och utan ölsug men under några av våra ölkvällar hade vi gått förbi ett mysigt café och beslutade då att det skulle bli vårt nästa frukkebesök. 
 
Vi beställde den stora frukosten och då fick man allt detta vilket va supergott på alla sätt och så ingick det pannkakor som låg på ett litet bord bredvid baren vilket va lite märkligt så vi lämnade kvar dem. Satt här i ett par timmar och snackade ikapp om allt som hänt det senaste och gjorde försök att läsa lite kurslitteratur men övergav det snabbt för att skriva lista på barer som vi ska besöka. 
 
Sen var det dessvärre dags att vara lite produktiv så följde Gabbi till Vasa innan jag började vandra till Johanneberg för att möta klassiar på Humanisten. 
 
Och där är det såhär fint just nu <3 
 
Där hängde jag sen och hängde runt på lunch med Hanna, Maja och Océanne innan jag plöjde bok om servicedesign med Annika innan vi gav upp och skvallrade på en solig gräsmatta i Vasaparken. 
#1 - - Martina:

Gu så fin du var i den klänningen!! Pang!

Svar: puss!!!!
whiskeysour.blogg.se

Upp