EN SÖNDAG I STOCKHOLM

 
 
I fredags lämnade Vilma och jag Göteborg för helgen och hoppade på tåget till Stockholm för att byta luft och för att hälsa på kompisar. Emma flyttade dit i våras och Betsy flyttade dit i september för att göra sin praktik och framåt kvällen mötte Vilma och jag upp Betsy på centralstationen och droppade sen väskor hemma hos min bror innan vi åkte till stan, mötte upp Emma och gick sen på restaurang. På söndagen vaknade jag hemma hos Filip och var en smått bakis efter en dansig natt och vid 12 mötte jag upp Betsy och Vilma på Södermalm och sen gick vi och käkade brunch på Le Monde innan vi gick på promenad genom stan. 
 
Jag var klädd i min favvojacka, favvoväska och favvobyxor vilket är en typisk bra grej när man är bakis och har fått för lite sömn och vill känna sig lite fräschare. Plus massa torrschampo och concealer. 
 
Jag börjar gilla Stockhom mer och mer trots orimliga ölpriser. 
 
En fin utsikt och en ännu finare kompis som var det fint att återförenas med. 
 
Efter vi kollat på utsikten och försökt ta skojsiga turistbilder a lá hålla torn i luften med fingrarna började vi promenera och hoppade sen på bussen till biblioteksgatan för att strosa runt lite på & other stories där jag köpte lite onödigt men härligt krafs i form av bodylotion och ögonskugga innan vi åkte till centralen och köpte överprisad mat på pressbyårn innan jag och Vilma hoppade på tåget hem. 
 
Tack och hej leverpastej Stockis, på återseende! 
 
 
Resor | |
Upp