VÄLKOMMEN HEM TILL MIG

 
I augusti lämnade jag Johanneberg där jag bott sen jag flyttade till Göteborg för en studentlägenhet i Haga på 44 kvadde. Här kommer jag nu bo i iallafall två år och därmed har jag inte stressat på möberlingsprocessen allt för mycket utan jag har valt att ta det som det kommer och fylla på då och då. Dels för att jag inte varit helt övertygad på hur jag vill ha det men också för att inredning kräver mucho para vilket denna studenten inte har ett överflöd av.
 
 
När man kommer in genom ytterdörren möts man av mitt lilla kök och min närmsta plan för köket är att införskaffa en till bänk som ska agera som köksö för att rama in köket eftersom det befinner sig mitt i rummet. 
 
Det gäller att pimpa kylskåpet med bilder på gulliga kompisar och lustiga ordrader. 
 
Såhär ser vardagsrumsdelen av läggan ut. Soffan och soffbordet har jag köpt på Jysk och min bästa möbel är den enorma lampan som jag köpte på Lokalen vid redbergsplatsen, älskar den så mycket. I soffan spenderar jag majoriteten av min lägenhetstid och här kollar jag på serier, stirrar upp i taket, läser kurslitteratur och skvallrar med kompisar. 
 
Bredvid soffan har jag ett liten drinkvagn med diverse gottigheter, ljus och högtalare. 
 
Mittemot soffan har jag mitt matbord som jag också älskar och det spontanköpte jag på Majornas saker från förr när jag hängde med Gabbi och Oliwer. För tillfället har den en iläggsskiva men den har en till och kan därmed bli megastort så som mest kan man få plats med typ tolv personer. Det enda kruxet är att jag inte har så många tallrikar men vad ska man göra. 
 
Väggen bakom bordet har varit helt tom enda sen förra veckan då Maja, Hanna och jag va på Bauhaus och köpte hyllplan och efter lite meck var den uppe och här har jag nu böcker, en frodig murgörna och en gullig låda. För ett par dagar sen beställde jag en fin poster som ska upp bredvid. 
 
Och sen har jag ett ganska luftigt loft där jag har min säng och till en början var jag tveksam över det men nu gillar jag verkligen loftet då det blir som ett extrarum. Under loftet har det också varit ganska tomt men ändrade om ganska nyligen och har numera klädställning och byrå därunder som får agera som garderobsdel. 
 
Och så ser det ut hemma hos mig för tillfället! 
 
#1 - - Hanna:

Mmm älskar att kolla på andras läggor!

#2 - - Emilia:

Alltså ÅH va fint och mysigt! Vilken grej att bo i Haga med!

Upp