NÄR VI GICK PÅ MUSEUM OCH MATMARKNAD

 
På lördagen i Budapest började Hanna, Maja och jag med att ta bilder i det gröna eftersom vi alltid var först ute ur lägenheten och var alltid tvungna att vänta in de andra och då får man roa sig med att ta bilder. 
 
När alla var samlade gick vi vidare för att äta brunch ute där man fick en meny för nästan inga pengar alls. Jag åt Eggs Florentin, fruktsallad och drack mimosa och espresso vilket är en True breakfast for champions. När vi hade ätit vandrade vi vidare och besökte museumet House of terror vilket var obehagligt och samtidigt väldigt intressant då den visar historien kring både nazisternas och Sovjets styre i Ungern. Huset har agerat som både förhörsrum, tortyrkammare och fängelse och trots att man lär sig mycket i skolan om dessa tider så blir allt så mycket verkligare när man besöker de verkliga platserna där en stor del av hemskheterna ägde rum.  
 
Någon gång på eftermiddagen blev vi hungriga och begav oss till Kacinzy Utca och Karavan Street Food Market där vi gick runt länge innan vi bestämde oss för vad vi ville ha att äta.  Jag åt pirog med chilli vilket var en av de godaste sakerna jag åt på hela resan. *Drömmer mig tillbaka*. 
Ypperligt tillfälle att posa lite casual när man väntar på maten. 
 
Gabbi var pepp på mat!
 
Budapest är kung på innergårdar och uteserveringar. 
 
Hilda <3
 
När vi hade käkat strosade vi runt, någon köpte kläder och en annan köpte kamera. Fotade inte mer den här dagen men den bestod av att vi köpte upp en hel mataffär på mat och öl och lagade mat i lägenheten. Hängde, dansade och musikquizzade innan vi dansade bort resten av natten på Instant. 
 
 
 
 
 
Resor | |
#1 - - Emilia:

Måste ta mig till Budapest någon gång, ser så fint ut!

Upp