FÖRSTA DAGEN I BUDAPEST

 
I onsdags var vi åtta personer som landade i Budapest och dagen efter dukades en brakfrukost upp som halva gänget hade införskaffat. Vi hyrde en lägga via airbnb som var superfin och hade det superhögt i tak, sånt man gillar helt enkelt.
 
Men framförallt hade den världens finaste innergård. 
 
KOLLA BARA! 
 
Efter frukosten begav vi oss ut på stan för att reka staden och kolla sevärdheter för det måste man när man är på semester. Här är paralamentet och en bit av Annika. Vad/Vem som är vackrast är svårt att avgöra.
 
Gabbi var kartansvarig vilket hon bemästerade på ett galant sätt. 
 
Hilda, Annika, Hanna, Gabbi och Maja. Babes. 
 
Budapest är en väldigt gullig stad med färgglada lyktor i varenda gathörn vilket jag tycker fler städer både inspireras av pga mycket cute. Dagen fortsatte med att äta falafel och dricka öl  på Hummusbar där det hängde massa studenter och när matkoman lade sig gick vi i affärer och jag köpte en skjorta på Pull&Bear, typisk semesteraffär. 
 
På kvällen gick vi till en vinbar där vi lyckades ta Vip-avdelningen som hade en egen slags balkong över restaurangen vilket var nice då man gillar att känna sig viktig. Sen bar det vidare till Szimpla Kert som är en klubb med massa knäppa rum med badkar, biljardbord, olika dansgolv och ungefär som Hanna säger "Yaki on crack". 
 
Matilda med Gabbi och Hilda i bakgruden som var med i en intensiv fotbollsmatch. 
 
 
Vi dansade till allt från ungersk folkmusik till Pitbull, posade i badkar, slog huvudet i glasbord och berättade knäppa historier för varandra tills vi dansade hem i regnet. 
 
 
 
Resor | |
#1 - - Emilia:

Åh va fint! Budapest verkar magiskt!

#2 - - Hanna:

Kul att läsa!

#3 - - Hanna:

Kul att läsa!

Upp