NÄR VÅREN KOM TILL GÖTEBORG

 
Jag har haft introduktionsvecka i skolan och därmed har det varit väldigt lugnt så har haft väldigt mycket fritid vilket har varit skönt och i fredags var jag ledig så efter jag var och simmade mötte jag upp Emma i stan. Det var den första varma vårdagen, ni vet när man har skinnjacka som värms upp av solen.
 
Vi gick till Bar Centro som har stans godaste kaffe och snackade strunt. 
 
Promenerade sen runt på stan och sen åkte jag hem och hade en lugn kväll då jag beställde hem sushi och kollade på "La vie en rose" som handlar om Edith Piaff och om man någon gång har ångest över sitt liv så rekomenderar jag att titta på den för att få perspektiv på saker och ting. Hur som helst en enastånde film och jag fick världens lust att lära mig franska och gå klädd i 40-tals kläder. 
 
Igår vid lunch mötte jag upp dessa, Hanna och Nike vid järntorget så gick vi och köpte kaffe och satte oss i solen vid Feskekörkan vilket är det bästa hängstället på våren för det är solsäkert och blåser knappt. Tänkte sen ha en relativt lugn kväll med öl på andra lång men Betsy och jag blev danssugna och stack till Gretas och drack dyr carlsberg och dansade till stängning. Missade sen alla vagnar så gick hem när det började ljusna och slockande sen vid 6-tiden. 
 
 
 
#1 - - Meg:

Vad härligt att bo i Göteborg, hade jag flyttat hem till Sverige hade jag lätt bosatt mig där. Riktigt fint ihopkok av bilder för övrigt :)

Upp