LATEST THROUGH PHONE

 
Hej hej! 
 
Jag började sommarjobba förra veckan och har därför inte gjort så mycket annat och därmed ej släpat med mig kameran på andra bestyr men kände att jag ville blogga idag så det blir ett recap över de senaste månaderna genom telefonkameran. 
 
1. Hängde ju i Budapest i början av maj med ett eminent gäng och en dag gick vi på ett tufft sätt. 2. Posa framför fina väggar som en true blogger. 3. En utsikt från Budasidan. 
 
4. Gabbi och jag på Szimpla Kert där vi drack billig öl och lekte runt i de olika rummen. 5. Maja och Hanna på vår innergård. 6. Hittade en vespa som jag posade framför, kändes som jag skulle åka ut på den italienska landsbygden med min heta pojkvän. 
 
7. Sista dagen hände vi på takbar och det va übernice. 8. Kallar denna "skål för livet" 9. Oliwer och en fin utsikt. 
 
10. Hängde på Oceanen och drack bärs efter grill med Mek200 och Mek400 innan kvällen fortsatte på yaki-da. 11. Maja på Levantines uteservering under en varm dag i maj. 12. Under samma kväll spelade vi boule och försökte se snygga ut för vimmelfotografen. 
 
13. Under mina kvällspromenader försöker jag fota Göteborgssolnedgången men det är svårt att fånga den magin. 14. För två veckor sedan gick Ebba, Océanne, Hanna och jag på event som Djungelrtrumman hade och där fick man gratis öl som vi tackade så vänligt för. 13. Betsy och Vilma vid Skansen Kronan. 
 
14. Förra fredagen hängde jag med detta gäng då vi testade knäppa ölsorter på ett bryggeri i Sandarna. 15. Det följdes sen av käk på "Nattöppet". 16. Firade att tentan nästan var över på Station 16. 
 
17. Var på födelsedagsfest förra veckan vilket resulterade i hemgång vid 04 och påvägen hem fanns det ett outtalat krav att klättra upp på så många föremål som möjligt. 18. Betsy och jag tidgare på kvällen. 19. Kallar denna "Att dansa hem i morgonljus". 
 
20. Hängde på Liseberg med Annika och Hilda de posade med Carola. 21. 04.30 någonstans i Almedal. 22. Alla förfester blir bättre med ballonger och barfotadans. 
 
 
Upp