VI KANSKE BARA HAR EN SVART SOMMAR DEN SKÖLJER ÖVER OSS SOM TIO METERS VÅGOR VI KOMMER MINNAS ALLT I FÄRG EFTERÅT

 
Har befunnit mig i Göteborg de senaste dagarna för att krama ur det sista ur min lilla semester så jag har mest hängt med vänner, dansat på klubb och packat ner min lägenhet i lådor då jag flyttar nästa vecka vilket jag är mucho peppad på. Igårkväll när Betsy slutat jobba åkte jag vagnen hem till henne och sen åkte vi bort mot Örgryte för att tjuvlyssna på Håkans spelning på Ullevi och trots att jag aktivt bestämt att jag inte skulle gå detta år så fick jag lite fomo på grund av det är trots allt Håkan. 
 
Här är jag, hej hej! 
 
Till slut hittade vid kullen/berget som var fullt av folk som också ville tjuvlyssna och titta på den stört fina utsikten och solnedgången som Göteborg är någon slags expert på, finns inget så fint som Göteborgshimlen <3. 
 
Det finns ett berg dit jag brukade gå, det är så vackert där nästan som tavla, nästan som tavla över rätt och fel för man ser gårdakvarnar men man ser skiten med.
 
Bästa vänner ändå! <3
 
"Anna det här är du på bild". När det började dugga packade vi ihop resterande öl och vandrade vidare hem till mig och lyssnade på Parham och Jag trodde änglarna fanns innan vi hoppade på vagnen till Järntorget och spenderade resten av kvällen på Brygghuset. 
Upp