SJUNG HALLELUJAH OCH PRISA MEK

 
De två senaste veckorna har varit stressiga som tusan men så är det ju alltid av slutet av terminen och allt har inte vart dålig stress utan jag har varit med att planera julfest för Mek-programmet och igår var det dags. Vi hade hyrt en lokal vid humanisten så det röjdes bort bord och stolar och så pyntade vi den så det liknade en mellanstadiefest på ett bra sätt. 
 
Vi hade code red på festen och vissa hade mer avancerade utstyrslar än andra och Gabbi och Matilda hade klätt sig orimligt likt i julgranshår och röd mesh. 
 
Ebba och Maja hade skapat ett fotobås där man kunde meka löv to the camera. 
 
Stadiga handen på höften är en riktig klassiker i poserandet vilket Hanna demonstrerade mycket bra. 
 
Och sen när allting var klart strömmade gästerna in och det tävlades i sex-kamp där vinnaren fick pris i form av en påse med julstrumpor och norrlands guld. Dock var det nära att det inte blev något resultat när Jesper och jag halvt tappade bort en del av svarsprotokollen men mysteriet löstes snart därefter. 
 
Gruppbilder är också allt. 
 
Och sen likt mellanstadiedisco var det ett obligatoriskt limbomoment fast på mellanstadiedisco hade man inte tuborg och hotshots. 
 
Ett av de bästa besluten var att sälja hotshots för femton kronor styck vilket resulterade i mer panikdans och exemplariskt rappande till Monster. 
 
Snygg- Hildy + Julgrans-Gabbi = Två exemplariska människor. 
 
Kvällen fortsatte således med mer dans till magiska låtar och folk blev peppade, sentimentala, kramiga och svettiga. Den sista partydängen för kvällen var givetvis Sjung hallelujah och prisa gud med Carola innan lokalen var tvungen att tömmas för att vi skulle städa och att städa med bästa kompisar när man är full är faktiskt inte fy skam. 
 
När vi packat ihop begav vi oss vidare i hopp om att fortsätta kvällen men alla ställen vi letade upp hade stängt eller så ville de inte ta emot oss så istället tog vi över sjuans gatukök och hängde där tills resten av gänget anslöt sig och så käkade vi hamburgare, pommes och drack cola innan alla begav sig åt sina håll och jag är så himla kär i detta gäng och vill aldrig att vi ska ta examen. 
#1 - - Anonym:

Mycket bra dokumenterat!!! Vi är bäst på fest!

#2 - - Maja:

Anonym = jag

#3 - - Hanna:

Gråter för att jag älskar er! Och för att jag fortfarande är så jävla bakis

#4 - - Ebbis:

<3333

Upp