LAST DAY OF SCHOOL

 
Idag ringde klockan tidigt då jag hade terminens sista skoldag som började klockan nio ute på Lindholmen så den lille väckarklockan ringde redan strax efter sju. Steg upp och åt gröt med massa kanel och fixade mig snabbt innan jag virade in mig i massa kläder och började färden till ön. 
 
Hoppade av vid Vasaplatsen för att byta till buss och solen var påväg upp och efter idag blir det ljusare och ljusare för varje dag som går, vilken härlig grej va! 
 
Mötte upp Maja och Hanna på bussen och sen gick vi till Rise för ha workshop i gamification. Skapade coola grejer och kramades med klassisar som man ej kommer träffa på ett par veckor vilket känns sorgligt trots att det ska bli skönt att inte befinna sig i skolmiljö på ett tag. 
 
Efter skolan åkte vi in mot stan och jag fick smak efter någon form av dryck för att fira jullov trots att vi har två tentor över "lovet" vilket Ebba, Hanna och Maja också var peppade på så först tog vi en liten tur på stan och jag tvingade dom att posera framför domkyrkan, riktiga gulliga kompisar!
 
GBG <3 <3 
 
Och sen hamnde vi här på Studio Hpksm som kanske ändå är stans mysigaste bar. 
 
Vi köpte rödvin och fick skumtomtar på köpet, bra deal! 
 
Och så hängde vi här ett tag och recpade terminen i form av terminens otippade, stelaste, roligaste, konstigaste osv. Sen packade vi ihop oss, kramades hejdå och nu befinner jag mig i soffan och kollar på one tree hill vilket jag tänkte göra resten av kvällen. 
 
 
#1 - - Hanna:

Så mysig dag!nn

Upp