2017 THROUGH MY PHONE

 
Året lider ju mot sitt slut och tänkte därför göra en liten sammanställning över året via de bilder jag tagit med min telefon. Det var varit mycket skratt, fest, resor men också en del sorgligheter men de stunderna är inte lika dokumenterade som de roliga så häng med på ljusglimtarna över året. 
 
1. I början av året bodde jag i en annan lägga och den såg ut på det sättet. 2. I januari hade jag återträff med mitt gamla psykgäng som jag kallar dom eftersom vi pluggade psykologi ihop vilket var supermysigt och kul. 3. Den kvällen fortsatte sen på Jazzhuset och här är Anna påvägen dit. 
 
4. Matilda hade klassfest i hennes kollektiv när vi hade lämnat i terminens första tenta och den kvällen fortsatte sen med stökig dans på Nef. 5. Jag på second hand i Majorna. 6. Hanna fyllde 24 vilket vi firade på Sticky fingers och då tog vi en fabulös gruppbild på toaletten. 
 
7. Det började bli vår och jag hängde undan mina vinterjackor och kunde gå runt i tunnare kappor och kavajer. 8. Längtar också efter snustorr vårasfalt. 9. I början av april hängde vi på Bar Robustas uteservering och drack billig aperol och man behövde inte ens ha jacka på sig. 
 
10. I maj åkte jag och sju fantastiska personer till Budapest och levde life i fem dagar. 11. Maja och Hanna på den grönaste innergården. 12. Oliwer på takbar. 
 
11. Gabbi och jag på Szimpla Kert. 12. Bli salongs på billiga drinkar på takbar med eminenta personer = min bästa grej i livet. 13. Taggad på semester. 
 
14. Det var försommar när vi kom hem och jag hängde på Skansen Kronan med Betsy och Vilma. 15. Kände mig krispig i vita volanger. 16. Var på djungeltrummanevent med Ebba, Océanne och Hanna och drack gratis öl i majsol, typisk fin grej. 
 
17. Fick sommarlov och firade det på Beerblioteks bryggeri i Sandarna med detta gäng där vi även skapade vår egna uteservering. 18. Dagen efter var jag på födelsedagsfest som ägde rum på världens största balkong med utsikt över halva stan. 19. Dansade sen hem i morgonljus. 
 
20. Sommaren fortsatte i full fart och jag hängde mycket med Hanna, antingen vid röda sten eller vid havet. 21. Jackfria kvällar bestod av mycket öl och kompisar. 22. Var på Majas i Varberg och spelade rundpingis och drack dyr öl i plastglas. 
 
23. Det blev augusti och way out west och Hanna och jag var mycket peppade under första dagen. 24. Gruppbilder är mycket viktigt. 25. Gabbi och jag under Vince Staples innan jag blev halvt mosad i en moshpit.
 
26. Några dagar efter way out west åkte jag till Nice med Gabbi vilket var hundra procent magiskt. 27. Gabbi i gamla stan. 28. Gjorde inte mycket mer än att bada, äta caprese och sola. 
 
 28. En av mina bästa festkvällar iår var när vi hade sittning med programmet i slutet av augsti,klädtemat var canadian suit, alla dansade, drack och snodde öl och levde sen life på otagliga barer runtom stan. 29. Tentaplugg på frilagret. 30. En annan extremt kul kväll som började med aw på yaki med snygga kompisar innan vidadre röj på hoki moki och bee. 
 
 31. Var och hälsade på Emma och Betsy i Stockholm och när man är på weekend är cava obligatorisk fika. 32. Hilda, Gabbi och jag på Hops under tentafirande. 33. Var på Lorentz en torsdagskväll och sen åkte vi till andra lång och Gabbi va mucho peppad. 
 
 34. Aint nobody messing with my clique. 35. Annika och jag under en stökig natt på yaki-da. 36. Avslutade skolåret med julfest med programmet och man kunde nästan tro att vi var sponsrade av tuborg. 
 
 
 
#1 - - Hanna:

Är officiellt avundsjuk på ditt år!

Upp