SISTA DAGEN PÅ WAY OUT WEST

 
För några veckor sedan var det ju Way Out West och efter en seg morgon gjorde vi oss redo för sista dagen. Gänget och jag mötte upp Nicco på Burgersson för att återhämta oss på bästa sätt innan vi gick till systemet och sedan till min lägga för att pimpla vin och gt innan det var dags att gå till området för att se Oskar Linnros. 
 
Sista dagen bjöd på regn för det kan inte vara Way out west utan minst ett monsunregn men Nora och jag var peppade ändå. Tipset är ändå att ha tunna kläder som torkar lätt samt huvudbonad som skonar frippan lite. Tog inte så mycket bilder denna dag men här är innan vi ska gå runda för att sno åt oss sponsorgrejer och dansa till 25, Från och med du och Från Balkongen. 
 
Sen kom hällregnet på riktigt och vi sprang till Linnétältet. 
 
Johanna var peppad <3 
 
Hängde här nästan hela kvällen, slölyssnade och drack öl innan vi dansade till Stor. 
 
Denna glada bilden på Gabbi var avrunda denna festival som sedan följdes av en magisk Lana del Rey som jag velat se i flera år, ända sen hon släppte Born to die när jag gick i tvåan i gymnasiet. När spelningen gick mot sitt slut klämde vi in oss i en spårvagn och efter lite slit och köande kom vi till Bananpiren där vi dansade till Mwuana och hängde runt innan vi kom hem vid fyra och Way out west var över för detta året. Älskade festival. 
#1 - - johanna:

Ser ut som ni haft det jättekul! Så fina bilder!

Upp