FREDAG PÅ WAY OUT WEST

 
 
För två veckor sedan var det Way out west och på fredagen vaknade jag upp i min lägenhet med ett knippe kompisar och efter att ha käkat lite frukost och druckit lite mimosas begav vi oss mot Vasa till Gabbi som hade brunchförfest. 
 
Nya och gamla vänner, bästa kombon ändå! 
 
Gabbi Möller = Hostest with the mostest 
 
 
När mimosan var uppdrucken och snörade vi på oss skorna och hoppade på spårvagnen till Linnéplatsen för att pimpla cava utanför området och alla var mucho pepp. 
 
Hanna kom förbi som hade vart effektiv och sett både Jonathan Johansson och Jens Lekman. När klockan närmade sig 17 gick vi in på området för att dansa till Vince Staples i Linnétältet, vi dansade, sjöng och var med i moshpits vilket resulterade att jag föll på rygg och blev halvt nertrampad och fick därmed enorma blåmärken på armbågen och armen men jag tyckte ändå att jag såg rätt ball ut. När konserten var slut satte vi oss på en gräsplätt för att återhämta oss innan det var dags för nästa spelning. 
 
För att dansa till MØ som var panikdansigt, euforiskt och hetsigt på alla sätt. Missade hennes spelning 2014 för jag priortierade att dricka cava i solen men glad att jag inte gjorde en repris detta året för det var lätt topp fem. 
Miguel och jag var pepp! 
 
<3 <3 
 
När konserten var slut hänge vi runt lite på området innan vi gick hem till mig för att hämta mer öl och bubbel för att möta upp andra kompisar utanför området. 
 
Vi hittade såpbubblor.
 
När vi mörkret började falla gick vi in på området och tog en bandbild och jag kallar denna popgrupp för "Norrlands guld och spexiga outfits". Vi släpper Ep i oktober. 
 
Vi gick sen ut till Dungen där vi dansade i tung dimma. 
 
Och blåste såpbubblor. 
 
Denna omgivning och denna festival ändå. 
 
Dessa är de sista knäppta bilder denna dag, vi gick sen till Azalea där The xx spelade så vi tittade några låtar innan vi gick över till Flamingo för att dansa loss och nästan dö till Major Lazer. När slottsskogen stängde hoppade vi på vagnen som med lite meck tog oss till Bananpiren och så spenderade vi resten av natten med att dansa till 070 Shake vilket var hetsigt på de bästa av sätt.  
 
 
 
 
 
Upp