FIRST DAY AT WAY OUT WEST

 
Det har verkligen inte varit en ordinär helg för det har varit Way out west, bättre än alla nyårs och midsommarfester i livet. I torsdags var det äntligen dags och mitt crew och jag begav oss till området för att dricka bubbel, öl och gt. 
 
Johanna, Hanna och Anna, det nya bandet i stan. 
 
Jens och Kristine va där!
 
Och Julia bland annat + massa andra göttiga människor. 
 
När cavan inte fanns i flaskan längre utan pulserade runt i kroppen gick vi in på området för festivalens första spelning. 
 
 Hip-hop i Linnétältet är en av mina bästa kombinationer och nu stod Danny Brown på schemat. 
 
Vi sprang in i Oliwer. 
 
Vi hetsdansade, var med i moshpits,  hittade syskon och fler kompisar. 
 
 
Efteråt begav vi oss till ölområdet som är magiskt när det är 25 grader, eftermiddagssol och bra konserter i bakgrunden.  Här hängde vi, drack öl, åt pad thai och dansade till Migos. 
 
 Drömpersoner i drömmlijö!
 
 
Det peppiga i att Betsy hade köpt en spontanbiljett till denna dag gjorde allting lite härligare och festligare. Vill ej inse att min partner in crime i dessa festliga miljöer ska flytta till Stockholm om cirka två veckor </3. 
 
 
De sista bilderna som klickades av denna dagen var dessa på Frank Oceans spelning som var helt underbart fin och känslomässig då tårarna började rinna på Ivy och det hela var mycket värt väntan.Efter konserten hoppade vi in i en taxi och åkte till Bananpiren där vi lyssnade på Anne-Marie i väntan på Lorentz som var övermäktig på alla vis. Dansade och sjöng ut till prick alla låtar och nådde den där totala konsertlyckan och när konserten var slut mötte vi upp hela gänget och vandrade över bron och halva stan innan vi slockande i sängen och där var festivalens första dag slut. 
 
 
 
#1 - - Elin:

Så härliga bilder!

#2 - - Emilia:

Älskar WOW!
Såg dig i fredags i din röda klänning, så fin du var!
Tänkte nästan springa fram och säga hej men du var påväg med dina vänner så ville inte störa!

Svar: Ja verkligen bästa helgen, men nej det skulle du ju verkligen gjort, så kul!
whiskeysour.blogg.se

Upp