TRE DAGAR I SAMMA KÖK

 
Var ju som sagt i Skåne och hälsade på vänner i helgen och sov hos Johanna så hängde mycket i hennes kök på olika sätt, låt oss kika!
 
Kom dit på fredagskvällen och tog bussen hem till Johanna och hennes kollektiv och gjorde inte så mycket mer på kvällen än att laga mat, dricka vin och ta igen allt som hänt sen slutet av augusti. 
 
Sen blev det lördag och efter att vi äntligen kom fram till Lund från Köpenhamn så korkade vi upp billigt vitt vin som vi köpte i all hast i Danmark innan tåget gick och så kom Nora och Martina och vi sjöng till gamla och nya hits, dansade på stolar och berättade hemlisar. Betsy, Martina och jag tog sen bussen till Malmö i hopp om att hitta äventyr men kvällen slutade på någon bar och sen köpte vi halloumirulle påvägen hem. 
 
På morgonen vaknade jag brevid Betsy och vi gick sen till Johannas säng och myste innan vi stekte pannkakor och spelade sällskapsspel vilket är världens mysigaste grej att göra på söndagsmorgonar och strax härefter tog Betsy och jag tåget tillbaka till Göteborg. 
 
Upp