OM ATT BO I KORRIDOR

 
 
Välkommen till mig i Göteborg, jag bor i Olofshöjd som är ett studentboende i Johanneberg, jag bor på nitton kvadrat innehållande sovrum och badrum, och så delar jag kök med tre andra. Precis när man kommer in i min minimala hall möts man en hatthylla där det hänger massa olika jackor, väskor och trasiga paralyn. 
 
 
Rakt fram är badrummet som även det är ganska minmalt men det innehåller ju det mesta nödvändiga så det är ju nice. Det är även skönt att inte behöva dela med massa andra. 
 
 
Sen har vi då själva sovrummet, det första man möts av är en byrå med där jag förvarar majoriteten av mina kläder och så har jag även placerat lite karaffer och ljus på den för att det ska bli lite mer hemtrevligt. 
 
Rummet var möblerat när jag fick det men ville inte ha sängen så jag gjorde om det till en soffa genom att klä den med flera filtar och kuddar, var nämligen för lat för att bära ner den till förrådet men det passar även bra när kompisar sover över. 
 
Ovanför soffan har jag hängt upp lite engångskamerabilder från diverse äventyr. 
 
Och här sover jag i den skönaste sängen någonsin, köpte den på Ikea precis innan jag flyttade och den är magisk. Tänker att jag ska hänga upp något på väggen då det känns väldigt kalt, kanske drar ner någon konsertaffisch någon kväll, annars har jag spanat in några fina affischer på Vallgatan 12 och Grandpa som är väldigt fina. 
 
Upp