LUFTEN BOR I VÅRA STEG

 
Igår var en exceptionell dag må jag säga. Dagen började med föreläsning följt av projektsgruppsmöte och efter en del planering och strukturering åkte jag hem och dumpade dator och kalender som jag bytte ut mot filt och cigg och skuttade vidare mot slottsskogen där jag mötte upp favvoklassisar som hade kirrat öl och picknickmat. 
 
Älskar Göteborg, speciellt när det är 24 grader och strålande sol. 
 
Ett visst rövgäng bestämde sig för att spela amerikansk fotbol. Dock ser det ut som Hilda och Gabbi utför någon slags rytmisk dans här och Oliwer hejar på. 
 
Vi andra hade det härligt i gräset istället. 
 
 
När vi hade hängt i några timmar började vissa bege sig hemåt medan Hilda, Hedda, Sanna och jag bestämde oss för att gå och äta sushi vid skansen kronan. Så vi gick till mitt stammisställe och började vandringen uppför den långa backen. 
 
Där utsikten är min bästa i hela staden + detta kvällljus <3 
 
LJUSET + MAJ + KOMPISAR <3 
 Känner mig så himla tillfreds med livet just nu vilket känns så himla härligt. Vid halv tio var det fortfarande inte mörkt men blev lite kyligare och vi var solmosiga så vi bestämde oss för att gå hem och sen spenderade jag resten av kvällen i soffan och lyssnade på Hanna Järver som jag ska se på fredag! 
#1 - - Hanna:

10/10 på den dagen!

Upp