DEN STORA SOMMARLISTAN

 
Vad ska du göra i sommar?
Jag har inte så mycket inplanerat utan tänker att jag ska ta sommaren som den kommer för det är faktiskt då den blir som bäst. 
 
Ska du åka någonstans? 
Jag har inga resor inplanerade än så länge, kanske blir en spontanresa till Frankrike eller Italien men sen så bestämde vi idag att vi är ett gäng som ska åka till Barcelona precis i början av september och då är sommaren förhoppningsvis inte över. Annars kommer jag varva Göteborg med Varberg. 
 
Hur länge ska du vara ledig?
Det är lite oklart än så länge men kommer nog vara ledig en del i juli och augusti. 
 

Vad vill du verkligen hinna med?
Hänga mycket med kompisar och åka på utflykter till roliga badställen och så vill jag dansa mycket med.  

Vad ser du mest fram emot?
Dagarna som börjar med att man äter jordgubbar med mjölk till frukost innan man åker ut till havet med några kompisar och badar hela dagen. Kvällen fortsätter sen med att man möts upp i en park och har vinpicknick innan man hamnar på någon fest eller på något stimmigt dansgolv, man bestämmer sig för ha efterfest, någon somnar i soffan med en cheeseburgare i handen, någon kedjeröker genom fönstret när solen har gått upp och det slutar med att alla sover över. Dagen efter har man träningsvärk i magen för man har skrattat så mycket. 
 
 Vad kan gå fel?
Ingenting faktiskt. 
 

Vem kommer du vara mest med?
Alla mina bästisar.  

Vad kommer du lägga mest pengar på?
ØL! 

 
Vad kommer du köpa inför sommaren? 
Känner att jag har min sommargarderob relativt färdig men skulle vilja köpa en flowy midkjol och kanske en till bikini. Lite sugen på den här från stories. 
 

Kommer du använda det? 
Verkligen!

 
Ska du på någon festival? 
Ja ska på Way out west som är min bästa tradition. 
 

Kommer du bli brun? 
Oui oui mon ami!

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?
Kommer det här vara en bra idé när du tänker tillbaka på sommaren i januari? Dvs Carpe Diem. 

 Vad kommer du äta?
Färskpotatissallad, grillat, jordgubbar, sushi och glass i stora lass. 
 

Vad kommer göra den här sommaren extra bra? 
Att jag kommer varva jobb så det kommer bli mer varierat vilket känns skönt. 

Vad kommer du dricka?
Öl, vatten och cava! 


Hur kommer du att göra dig illa?
Kommer antagligen ramla med cykeln som varje sommar.  

Vad kommer du lyssna på? 
Denna lista och mycket Little Jinder, Fricky, Lorre & Håkan som varje sommar. 
 
Vad kommer du ha på dig?
Midkjolar, vita skjortor, härliga klänningar, knallrosa mules och kattiga solglasögon. 
 

Hur kommer du minnas din sommar  i september?
Förhoppingvis som ljuv och allt som rymmer inom det adjektivet. 

VÅR BLEV HÖGSOMMAR

 
Uppdateringen har inte varit så värst bra som vanligt men det betyder ej att jag inte haft för mig roliga grejer så tänkte att jag kunde visa ett urplock av bilder från telefonen som hänger med desto mer än kameran. 
 
1. En aprilfredag var det tjugo grader så efter jobbet rusade jag till stan och mötte upp dessa men då varenda uteserveringen var helt fullsmockad fick i sätta oss i Kungsparken istället, inte fy skam det heller! 2. Gabbi i fönster på gårdsfest. 3. Hilda och jag hade förfest hemma hos mig och tydligen finns det inget bättre än att hon får röka i mitt fönster. 
4. I slutet av april åkte vi söderut till Malmö och Köpenhamn där träden stod alltmer i blom än i Gbg. 5. Aperol i Köpenham <3 6. Gänget på sommarvarm flotte kl 19. 
 
7. Sommarvärmen kom på riktigt här är Sanna vid Skansen Kronan. 8. En peppad Gabbi. 9. Sushi + Vänner + Maj = Sant. 
 
10. Under en vecka var det 28 grader varje dag i en vecka och vi hängde på gräsmattan utanför skolan på lunchen. 11. Posade vid Järntorget innan vi skulle på Hanna Järver med blandat resultat men en mysig bild fick vi till iallafall. 12. Skulle ta bild till vårt konto Westligheter och här va vi ljuva i majblom. 
 
13. Förra veckan när vi åt skaldjur på lokal och det va ashärligt! 14. Bildförsök 33 av 59. 15. Jag har också hunnit hänga vid havet några gånger och senast i lördags när jag hemma i Varberg. Efter lite tvek vid bryggan fick jag även till årets första dopp, det var inte varmt. 
 

DET ÄR SOMMAR I STAN

 
Det har varit 27 grader i Göteborg i en vecka nu och det känns som jag mentalt har gått på sommarlov trots att vi har två inlämningar kvar innan det är dags att ta ledigt i några månader. Det är iallafall grönt överallt, syrénerna och häggen blommar och allt är fint. Tänk så många gånger jag gått förbi skansen kronan i vinter som varit alldeles kal och tänkt på majmånad och när allt slår ut och att den tiden är här nu. 
 
I september satt Hanna, Maja och jag hemma hos mig och pluggade och sa att vi borde unna oss nåt riktigt härligt i maj då läsåret snart är över. Då utbrast jag att jag alltid velat äta skaldjursplatå på restaurang pga lyxigt. Hedda och Ebba var också peppade och hängde med och igår var det dags. Vi gick till Goda grannar och åt kräftor, räkor, ostron och musslor och drack bubblor till det innan vi styrde väg mot Vasa. 
 
Vissa ville ha efterätt så vi gick till seven eleven och köpte pinnglass. 
 
Ebba!
 
Hedda och hennes piggelin.
 
Tjabba tjena hallå! 
 
Och så styrde vi väg mot Levantine och deras himmelska uteservering. Vi drack öl och det var asgott! 
 
Hängde och drack galopp och åt popcorn innan vi drog hemåt. Hanna och jag hade följe till Kapellplatsen där vi norpade syrénkvistar innan vi skildes åt. 
 
 
Upp