UNA CENA

 
Igår mötte jag upp Hedda, Ebba, Maja och Hanna i skolan för att läsa kurslitteratur men koncentrationen var ej på topp så vi satt mest och tjötade om annat. Gick sen hem och kollade på Keeping up with the kardashians och vid sjutiden spatserade jag till Hagabion där jag skulle äta middag med Hanna. 
 
Deras restaurang är helmysig med gamla filmposters, discokulor och rolig belysning. 
 
Sällis!! <3 
 
Beställde in rödpang och åt två olika pastor och min rätt bestod av svampfylld tortellini och rostad tomat och massa parmesan. Var först peppad på att äta efterätt men blev så mätt att vi tog en efterrättsöl istället. 
 
Vi hade det mycket härligt och tusan vad jag älskar att äta middag ute, vill verkligen göra det mer. Kvällen fick dock ett knäppt slut då vi skulle gå hem och halva gatan var avspärrad för skottlossning vilket kändes superobehagligt. Spårvagnarna var därmed inställda vid prinsgatan så följde Hanna till Linnéplatsen och gick sen hem. Nu sitter jag vid köksbordet och ska snart bege mig till skolan och ha föreläsning i den nya kursen och sen ska jag hämta ut nya byxor till jobbet som jag ska börja på måndag. 
 
 
#1 - - Hanna:

Mer middag ute! <3

#2 - - Majs:

Mysisar!!!

#3 - - Anna-Maria:

Härlig kväll ute! :) Men otäckt slut med skottlossningen. Usch för att sånt blivit så vanligt.

Upp