DEN SISTA DOKUMENTERADE DAGEN I LONDON

 
På söndagen vaknade lillgruppis upp i vår lägenhet med trötta huvuden efter nattens dans på koko. Vi fick meddelande från de som var icke-bakis i andra lägenheten att dom skulle gå och köpa frukost vilket kändes som dröm, så vi klädde på oss och begav oss till den stora läggan och drack kaffe, åt goda mackor och återhämtade oss. 
 
Hilda <3 
 
Mysiga och trötta kompisar som väntar på att andra kompisar ska bli klara. 
 
Sen skulle vi bege oss till Shoreditch för att gå på marknader, kolla i second hand och ha det härligt i solen. 
 
Ebba blev dessvärre sjuk under resan och stannade hemma denna dagen så hon vinkade av oss. 
 
Gabbi och jag i matchy sunnies i väntan på bussen. 
 
Tillslut kom vi fram och så strosade vi runt på kring Brick Lane, blev utskällda av idioter och småshoppade lite. 
 
Sol! <3 
 
Sen blev vi hungriga och hittade den här streetfoodmarknaden som var riktigt riktigt härlig. Allt doftade gott och allt såg supersmarrigt ut. Tillslut bestämde Annika och jag oss för att äta marockanskt vilket var ett mycket bra beslut pga svingott! 
Alla bord och bänkar var upptagna därinne så vi gick till innergården istället och satte oss mot en solvägg, njöt av maten och av den första varma solen och det var hundra procent livsnjutigt. Sen fortsatte vi att driva runt på stan, det shoppades ännu mer jag oroade mig för brandrisken i alla förvirrande och trånga källarlokaler. På kvällen gick vi ut och åt på en italiensk restaurang där vi satt länge och drack vin, drinkar och hade det härligt. Och sen har jag inte dokumenterat mer från dessa resa men vi hade det som sagt himla härligt förutom det att alla blev sjuka, antingen i början, mitten eller på planet hem så nästa gång får vi helt enkelt åka till ett varmt ställe och inte dela vattenflaskor på tio personer. 
Resor | |
#1 - - Oc:

Åh så himla drömmigt inlägg Anna <3
Längtar redan efter solresan!

Svar: Tack cuntie! <3 ja jag med!!
whiskeysour.blogg.se

#2 - - Hanna:

Vill bo på den food courten

Svar: vill att det ska va lunchen på vera sandbergs!
whiskeysour.blogg.se

Upp