BEER IS GOOD BUT BEERS ARE BETTER

 
Hej och välkomna till min tisdagseftermiddag då jag gick hem från skolan, slängde av mig väska och sprejade på paryfm för att sedan börja vandra mot Järntorget för att dricka eftermiddagsöl med Betsy och Vilma. Det är en syssla vi höll på med väldigt mycket på vardagar för något år sedan när livet hade mindre åtaganden men igår var det som sagt dags igen. 
 
Vi började på Dansken som har blivit en av mina favvoställen på andra lång, himla mysigt och älskar de enorma fönstren. Och grejen att dricka öl när det är ljust ute, riktigt vårtecken. 
 
Vi hade sällis med Hardcore Andersson. 
 
Sedan drog vi oss vidare till Holy Moly. 
 
Där drack vi mer öl och åt nachos och blev fotade av bartenden för hon tyckte vi va gulliga, lite obekvämt men uppskattade det ändå. Snackade sen boken Omgiven av idioter och vilka färger vi är, hur de passar in på oss och hur de har förklarat de tjafs och irritationer vi haft på varandra, blev ändå ganska amazed.  
 
Det fanns aggressiva posters uppe på Holy Moly och blev genast orolig för Hannas marsvin när jag såg denna och även för Hanna då. 
 
Vi hann även med Hops och Brygghuset under denna kväll där vi snackade mer om minnen, tolkning av sms, underliggande känslor och pepphet/planer inför sommaren, hoppas den blir lång och härlig. Vid elva var jag tvungen att gå hem då jag skulle upp jobba klockan åtta dagen efter vilket ändå gick hyfsat smärtfritt, tror nästan ölen hjälpte till.    
#1 - - Hanna:

Vill prata mer om personlighetsfärger när jag läst hela boken. OCH vill ha den postern inramad ovanför marsvinsburen, hur fixar vi det?

Svar: fixar efter golden tequila? både personlighetsfärg och postern!
whiskeysour.blogg.se

Upp