FAVVOLISTAN

 
Favoritstad: Paris men Amsterdam och Budapest ligger nära. 
 
Favoritfika: Kanelbulle eller marängtårta. 
Favoritdryck: All kinds of bubbels. 
Favoritglass: Italiensk choklad från Lejonet och Björnen. 
Favorithögtid: Midsommar.
Favoritdrink: Whiskey sour (därav bloggnamnet som jag drack konstant den hösten jag startade denna bloggen) 
Favoritfilm: Almost Famous. 
Favoritmat: Havskräftor med gott bröd + aioli! 
Favoritaffär: Vill typ bara handla kläder på Vallgatan 12 i Gbg. 
Favoritplagg: Min blåa klänningen från Rodebjer. 
Favoritgodis: Refreshers. 
Favoritfärg: Rött!  
Favorithundras: Golden retrivers eller Fransk Bulldogs.
Favoritlåt: Just nu lyssnar jag mycket på Make me feel - Janelle Monaé. 
 
 

DEN FÖRSTA VÅRSOLEN

 
Den här helgen har jag knappt varit bakis vilket har varit annorlunda men väldigt härligt. I lördags jobbade jag mitt andra pass på blomsterlandet och det gick bra trots megamycket folk men va så trött efteråt att jag försökte låsa upp fel lägenhetsdörr. På kvällen va jag sen ute och drack öl men blev ganska lugnt och vaknade relativt pigg igår. Åt frukost jättelänge innan jag begav mig ut på stan i vårvädret (!!). 
 
Gick till Weekday där jag hittade massa fina grejer som fick följa med mig hem och nu vill jag bara att det ska bli cirka tio grader varmare så man kan hänga undan vinterkapporna för gott. När jag var klar i stan gick jag mot Rosenlund där jag hade bestämt träff med ett helt gäng men jag va tidig så satte mig vid feskekörkans solvägg.
 
Där jag sen fick sällis av Maja och Ebba. 
 
Där kunde man hänga utan jacka. 
 
Sen mötte vi upp Annika, Hedda och Oliwer och så gick vi till Ai sushi där vi köpte mat och satte oss återigen vid solväggen. Hängde här ganska länge innan folk började droppa av och Hedda och jag begav oss på våffeljakt utan stor framgång. Men så visade det sig att Hanna hade fått ett i tidig inflyttningspresent så vi köpte med oss tillbehör och våffelmix och spenderade resten av kvällen där, en sådan härlig dag! 
 
 

LA DOLCE VITA SOM MADI SÄGER

 
Hej alla kompisar! Just nu sitter jag vid matbordet och äter gröt för snart ska jag iväg och jobba på Blomsterlandet, Pengar, Tjoho! OB, Tjoho! Och för att jag inte ville vara bakis mitt andra arbetspass hade jag en lugn kväll igår men kände ändå för att fira fredag och även csn så strax innan fyra gick jag hemifrån och traskade mot tredje långgatan. 
 
Och till Olssons vin som har aw på fredagar där man kan dricka billig cava och äta billig chark.
 
Ebba och Maja var mitt sällskap och väldigt bra sådant. 
 
Det härliga i livet <3 
 
Nöjd tjej som blickar ut över lokalen. 
 
Efter två glas skulle Maja och Ebba vidare på andra fredagsfestligheter och jag gick till Willys och fyllde på kylskåp och skafferi för att sen äta lasange framför A good year som fick mig att vilja bosätta mig på en vingård i Frankrike, någon som vill hänga med? 
Upp