CELEBRATE GOOD TIMES, COME ON!

 
Igår var det ingen vanlig dag för det var Gabbi Möllers födelsedag vilket skulle firas på bästa möjliga sätt. Vid 18 åkte Hilda och jag hem till henne och drog ut henne på galej. Vi mötte upp Annika och utbringade skål på Dorsia. Det var en väldigt classy inledning på vad som skulle bli en stökigare kväll. Sen drinkarna var slut packade vi ihop oss och åkte vidare till nästa anhalt. 
 
Hilda var pepp på vad som väntade. 
 
Första stoppet var Vasa Bar där detta eminenta gäng rullade in. Vi hade förberett en barrunda som har en betydelsefull del av Gabbis gbg-historia med ett tillhörande quiz till varje plats.  
 
Sen skulle vi vidare och Flygarns Haga stod på schemat och här är ett knippe personer jag tycker mycket om. På flygarn drack vi dom största ölen jag någonsin skådat och hetsade varandra på alla möjliga sätt. Och sen stod Skål på schemat där vi beställde öl i karaffer och shottade tequila utan både citron och salt. Det rekomenderar jag inte någon. 
 
Gruppbildspeppen! 
 
Ebba! 
 
Hedda och jag. 
 
Sen räknade vi helt fel med tiden så vi bestämde att vi skulle ha ett ytterligare stop i form av Noba. 
 
Här var vi de störigaste persona på hela stället och Hanna och jag hamnade i en djup diskussion om det brittiska kungahuset. 
 
Sen hoppade vi på vagnen där Pustervik var målet där vi dansade, shottade jäger, ramlade ner från bord och skreksjöng till Carola och Beyoncé. Gick sen på andra äventyr och dansade sen hem till denna vid halv fyra. 
#1 - - Hanna:

Kul kväll!! Hade glömt kungafamiljdiskussionen, skönt att du kan påminna!!

Upp