SUMMARY OF JANUARY

 
Årets första månad lider mot sitt slut och därmed är det inte en evighet till vintern är över och våren knackar på dörren. Det känns så himla härligt och eftersom januari tar slut imorgon tänkte jag göra en summering över månaden i form av en lista och det får helt enkelt bli en stående inslag över året, tillsammans med knäppta telefonbilder från månaden. 
 
Månadens bästa: Alla roliga fester och att Betsy har flyttat tillbaka till Göteborg och att vi återigen bor nära varandra. 
 
Månadens sämsta: Att ligga i sängen på nyårsnatten med magsjuka men mest mörkret och kylan. Jag var så kall när jag kom hem i fredagsnatt från filmfestivalens invigningsfest att jag blötte ner en handduk i varmvatten och la den över mig och låg sen på badrumsgolvet i en halvtimma innan jag gick och lade mig, kanske inte mest effektiva beslutet jag tagit. 
Månadens tre mest spelade låtar: Supercut- Lorde, Säga mig - Linnea Henriksson, Wifi Remix - Oskar Linnros, Ana Diaz och Jireel.  
 
Månadens firande: Gabbis födelsedag i början av januari, var på quizbarrunda som sen följdes med dans och skriksång följt av öl, gömsle och hemdans till denna låt.
Månadens mest kittlande: Alla utgångar och ölkvällar har haft ett kittlande över sig, älskar det! 
 
Månadens upptäckt: Att det är supergott med ikaffe i havregrynsgröt. 
Månadens resa: Inte rest mer än mellan Varberg och Göteborg. 
 
Månadens köp: Köpte ny telefon igår men annars har jag lagt pengar på cava, öl och kläder. 
Månadens sinnesstämning: Jag har haft en så himla peppig månad, tror aldrig en januari har behandlat mig såhär väl? 
 
Månadens klädsel: Mycket polotröjor, svarta byxor och varma tröjor + rosa ögonskugga! 
 
Månadens tv-serie: Parks and recreation! 
Månadens maträtt: Ätit sushi tre gånger och vill bara ha mer! 
 
Månadens betyg: 4/5! 
Och slutligen, vad ser du framemot nästa månad? Londonresan och att börja tjäna pengar för att upprätthålla den livsstil jag vill. 
 

SNART SKA VI SVÄVA IN I LJUSARE NÄTTER

 
 
Sitter och försöker bota min onda hals med ingefärste och går samtidigt  igenom arkiv från de senaste somrarna och det finns inget som jag längtar till så mycket som varma sommarnätter, barfotadans på gräsmattor, åka skärgårdsbåt och bada i havet, doften av grill och bubblighet i slottsskogen, att endast behöva påslakan när man ska sova, att bli salongs på en soliga uteserveringar, att äta jordgubbar med mjölk till frukost och att promenera hem i dovt morgonljus så därför får vintern gärna snabba på lite. 
 
 

WINTER WINDS

 
Idag var jag ledig från skolan så vid satte 11 promenerade jag genom haga till linné för att möta upp Ebba, Maja och Hanna på Kastello för att ha projektmöte till en viss genialisk idé vi har, snart på ett socialt medie nära dig. 
 
Beställde cappuccino och spånade idéer. 
 
Majsan och Ebbsan. 
 
 
Jag hade på mig min nya favvokavaj från filppa k, polo från gina tricot, jeans från levis och väska från & other stories. Kände mig lite som Brenda Walsh i Beverly Hills 90210 men hon fick ju konstant hångla med Dylan Mckay i två säsonger så kanske borde satsa mer på den stilen? 
 
Resten av dagen har inte varit speciellt kittlande då jag var på cellprovstagning och bokade av mitt sprintpass då jag börjar få ont i halsen så tänkte mest spendera kvällen i soffan och kolla på parks and recreation.  
 
Upp