NEW IN / UK VERSION

Min bästa shopping är ju den man gör på semester av två anledningar 1. Det finns roligare butiker och man kommer in i semesterjaget som vill utforska nya stilar 2. Det känns som man gör av med låtsaspengar (inte lika kul i efterhand när man kollar bankkontot). 
 
 
Köpte två hudvårdprodukter och först ut är ett serum från the Ordinary som ska ge massa fukt till fejjan vilket känns härligt i dessa sibiriska vindar som rör sig utomhus. Sen köpte jag en ny handkräm från & other stories som luktar himmelskt så nu kan jag sluta snylta på alla mina kompisar, varsågoda! 
 
Sen köpte jag ett par fina strumpor på & other stories som jag kommer ha i vår med vita sneakers och blåa jeans. Från & other stories köpte jag även en gul tischa men den ligger i tvätten med klubbsvett. 
 
London hade världens bästa utbud på solglasögon för rimliga pengar. Gick in i en butik i Shoreditch som hette Hot Future där de hade massa knäppa(!!) solglasögon och i ville nästan köpa alla jag såg men det fick bli dessa sköldpaddesfärgade som känns lyxiga på ett italienskt vis trots att de kostade 25 pund. Vill ha dessa på en uteservering i klädd vit skjorta, slappa jeans och röda läppar med ett glas aperol i handen. 
 
Mitt bästa köp var dock denna blåa väska från Arket som jag spontanköpte strax innan vi skulle lämna affären och jag älskar den så mycket. Tänker att den kommer sporta till alla mina outifts i vår och sommar och dessutom älskar jag att man kan ha händerna helt fria, våren 2018 nu kommer jag!  
 

EN KVÄLL OCH EN FÖRMIDDAG I LONDON

 
Förra veckan försökte jag plugga undan så mycket hemtenta som möjligt för jag skulle spendera helgen i London med tio härliga klasskompisar. Klockan ringde 04 natten mellan torsdag och fredag och efter att ha sovit på både flygbuss och planet landade vi alla tio i London och åkte till Camden där vi skulle bo. 
 
Vi hade hyrt två olika lägenheter och vi drog lott om vem som skulle bo vart och jag hamnade i den lilla lägenheten med Hilda, Maja och Hedda ( also known as lillgruppis). Sen begav vi oss alla ut på stan och kikade i lite butiker i vårt område och drack kaffe på ett mysigt café innan vi de olika lägenheterna skildes åt. Lillgruppis gick till en mataffär och köpte semesterfika i form av rödvin, öl, chips och oliver innan vi gick för att leta efter indisk mat. 
 
Vi köpte massa mat och gick till den stora lägenheten som hade fixat både drinkar och öl och så satt vi kring det stora matbordet och pratade i mun på varandra. 
 
Det var så himla fint att få träffa Océanne som är på utbyte i London den här terminen. 
 
Anniwer och det tredje hjulet G.Möller. När ölen var uppdrucken och vi skriksjungit klart till diverse fantastiska låtar begav sig nästan hela gänget ut till en stökig bar som hade världens sämsta dj men vi dansade ändå och drack öl i plastglas tills vi alla blev trötta och vandrade hemåt. 
 
Dagen efter vaknade vi till solsken vilket var mycket uppskattat och vi begav oss på promenad för att leta upp ett ställe som serverade brunch. 
 
Gick igenom gulliga områden med fina hus och där även körsbärsträden höll på att slå ut. 
 
Efter lite letande hittade vi Vinoteca som hade plats för 11 personer och jag beställde in Eggs royale, fruktsallad och cappucino. 
 
Solade genom fönstret och hängde i ett par timmar innan vi begav oss vidare på shoppingrunda där jag hittade massa fina saker som jag kan visa någon annan gång. Sen fotade jag inte mer den här dagen men på kvällen beställde vi hämtpizza och drack vin innan halva gänget begav oss ut på en riktigt maxad klubb som hade "guilty pleasure" som tema vilket passade oss som handen i handsken. Klubben var cirka hundra våningar hög och vi dansade tills svetten rann ramlade sen hemåt vid fyra-tiden. 
 
 

PLUGG PÅ LOKAL OCH ÅTERFÖRENING

 
Igår hade vi kursens sista föreläsning och nu återstår det bara att skriva en kickasstenta i spelanalys så efter lunch tog jag och ett gäng oss  till Materiás popup vid Järntorget för att fila på tenta och dricka kaffe och kanske äta någon våffla. 
 
Matería har mycket färglada väggar och växter = sånt man blir glad av helt enkelt! 
 
Koncentrerade kompisar är gulligt <3 
 
Efter ett par timmar packade jag ihop väskan och begav mig hemåt och lämnade dator och böcker för att bege mig tillbaka till Järntorget. 
 
Träffade Betsy vid hörnet vid tredje långgatan och så begav vi oss till Kafé Magasinet. 
 
Och så kom Martina med! Inte träffat henne sen juldagen och det va så himla fint!
 
Skramlade det sista av månadens pengar och köpte en kaffe och nu ska jag leva på havregrynsgröt tills på fredag. 
 
Satte sen Martina på en spårvagn till stationen och så spatserade jag hem, värmde en semigammal matlåda och kollade på tre avsnitt av new girl. 
Upp