EN EMINENT LÖRDAG I MALMÖ

 
Jag har haft en så himla bra, mysig och rolig helg som redan började 06 i fredagsmorse då Annika, Hilda, Gabbi, Jesper och jag åkte ner till Köpenhamn där det var 22 grader och strålande sol. Vi kom fram runt 10-tiden och gick till Nyhavn och drack innan vi sen hade picknick resten av dagen i Christiania och sen drack vi aperol på en brygga innan vi åkte tillbaka till Malmö där vi vaknade morgonen efter och lagade frukke eller mest Gabbi + en fruktskivande Hilda. 
 
Morgonmosiga kompisar i vårsol, typisk bra grej. 
 
Vi drack cloudy countess vilket är färskpressad äppeljuice med prosecco. Den ska helst drickas superkall och med denna  låten i bakgrunden. 
 
Jag i vårbrännan innehållande bröstet och nästippen och en mysig Annika. 
 
Vissa var snabbare på att fixa sig än andra och njöt istället av solen på balkongen. 
 
Sen begav vi oss för att parkhänga och dricka bubbel, den mest frekventa aktiviteten den här helgen. Hilda och Gabbi tog täten till Folkets Park. 
 
Härligheten ändå. 
 
Johanna kom förbi <3. 
 
Hängde i några timmar, drack vin och åt sushi innan vi va tvungna att bege oss tillbaka till lägenheten för att fixa oss till 25-års fest. 
 
Vi satte oss på balkongen och köade olika låtar medan Jesper gjorde mojitos, männen måste hållas. 
 
Och så hängde vi här och hade det härligt. 
 
Och när klockan blev senare promenerade vi till Sofia där vi hetsdansade till Sandstrom, diskuterade hurvida ankeborg är en okej klädstil och vann i beerpong. När klockan blev 2-2.30 begav sig majoriteten ut på klubb medan Annika, Hilda och jag begav oss hem, åt mackor och snyftade till rörande youtubeklipp. 
 
 
Resor | |
Upp