OYSTERS MED BOYSEN

 
I torsdags skickade jag in hemtenta och nu har jag bara två små kurser kvar innan sommarlovet är här vilket känns bisarrt men superskönt. Ölade med ett gäng ur klassen och var lite bakis när jag vaknade i fredags men klarade ändå av ett jobbpass vilket jag kände mig stolt över. Mot kvällen styrde jag vägen mot Järntorget där körsbärsträden står i blom <3 
 
Hem till Betsy som bor på andra långgatan.  
 
Fick biljett till Parham av Betsy och Vilma i födelsedagspresent och i fredags va det dags. 
 
Peppad på Parham och bubbel. 
 
Fick sen mer sällis och sen begav vi oss till Pustervik, panikdansade och hade det härligt förutom att jag tappade bort min plånbok men som tur va så låg den i baren. Igår åkte jag hem för att ta det lugnt, fira mammas födeseldag och att äta god mat innan jag tar tåget tillbaka ikväll för att jobba och fira valborg. 

MEMORIES / LONDON

 
I februari månad var vi ett gäng i klassen som åkte till London för att leva life och hälsa på Océanne och då fotade Hilda en rulle analogt och tyckte att de blev så härliga att jag vill dela av mig dom här, tack i förskott hilda! 
 
Tre fjärdedelar av lillgruppis som bodde i den lilla lägenheten, här under ett blommande träd (i februari?!) 
 
En gullig Gabbi. 
 
En kväll var vi på en klubb i Camden som hette Koko där de spelade alla  låtar som också hade passat på av ösig afterski i Österrike. Det var extremt kul och extremt svettigt. 
 
På vägen hem. 
 
Ett gäng av gruppis mammasolade utanför hetsig butik medan jag köpte solglasögon på hot future. Så bra namn på butik ändå? eller? 
 
En dag hängde vi i Shoreditch och gick på matmarknad och sen hittade vi en vindstilla plats i solen vilket passade perfekt för bakfulla personer. 
 
Pepp på att utforska! 
 
Samma kväll på Koko fast med mer uppsatt hår pga svettattack. 
 
Londonidyllen med röd buss i bakgrunden påväg mot Buckingham Palace och Supreme och det var allt från den resan, älskar att resa med detta gäng. 

EN EMINENT LÖRDAG I MALMÖ

 
Jag har haft en så himla bra, mysig och rolig helg som redan började 06 i fredagsmorse då Annika, Hilda, Gabbi, Jesper och jag åkte ner till Köpenhamn där det var 22 grader och strålande sol. Vi kom fram runt 10-tiden och gick till Nyhavn och drack innan vi sen hade picknick resten av dagen i Christiania och sen drack vi aperol på en brygga innan vi åkte tillbaka till Malmö där vi vaknade morgonen efter och lagade frukke eller mest Gabbi + en fruktskivande Hilda. 
 
Morgonmosiga kompisar i vårsol, typisk bra grej. 
 
Vi drack cloudy countess vilket är färskpressad äppeljuice med prosecco. Den ska helst drickas superkall och med denna  låten i bakgrunden. 
 
Jag i vårbrännan innehållande bröstet och nästippen och en mysig Annika. 
 
Vissa var snabbare på att fixa sig än andra och njöt istället av solen på balkongen. 
 
Sen begav vi oss för att parkhänga och dricka bubbel, den mest frekventa aktiviteten den här helgen. Hilda och Gabbi tog täten till Folkets Park. 
 
Härligheten ändå. 
 
Johanna kom förbi <3. 
 
Hängde i några timmar, drack vin och åt sushi innan vi va tvungna att bege oss tillbaka till lägenheten för att fixa oss till 25-års fest. 
 
Vi satte oss på balkongen och köade olika låtar medan Jesper gjorde mojitos, männen måste hållas. 
 
Och så hängde vi här och hade det härligt. 
 
Och när klockan blev senare promenerade vi till Sofia där vi hetsdansade till Sandstrom, diskuterade hurvida ankeborg är en okej klädstil och vann i beerpong. När klockan blev 2-2.30 begav sig majoriteten ut på klubb medan Annika, Hilda och jag begav oss hem, åt mackor och snyftade till rörande youtubeklipp. 
 
 
Upp