MORE DISPOSABLE FROM SUMMER 17

 
Andra rullen av engångskamerorna jag framkallade användes i augusti och majoriteten på Way out west och inflyttningsfest någon vecka senare! Låt oss kika! 
 
Det är inte så mycket fokus på denna jävel men den innehåller även allt jag tycker om som kompisar, sommar, pepphet och denna togs under festivalens första dag när vi var påväg till Slottsskogen för att möta upp fler kompisar och dricka cava och öl innan vi skulle in på området. 
 
Miguel och Adde, vilka stjärnor ändå! 
 
Kristine kylde ned sig med rosén, det gäller att vara innovativ under sådana här tillfällen.
 
Johanna, Betsy och Gabbi som jag lärt känna under så olika åldrar men alla är så himla självklara. Här någon gång under första dagen och alla var mycket peppade och salongsberusade. 
 
Efter att festivalen stängde i slottis hoppade vi in i en taxi och åkte till bananpiren och dansade till Anne-Marie i väntan på Lorentz. Blev bundisar med randoms och hamnade i bråk med andra randoms men timmarna här på magasin var ett av festivalens bästa stunder. 
 
Dagen efter hade Gabbi förfest i sin lägenhet och här är en grumlig bild på några av mina bästa och coolaste personer. 
 
Hanna och jag var spralliga och peppade under festivalens andra dag. 
 
Gabbi och Nora likaså! 
 
Återhämtning mellan Vince Staples och MØ.  
 
Sista dagen bjöd på skyfall och här skyddade Johanna och jag oss inne i Linnétältet.
 
Redo i regnjacka. 
 
Nora och jag var peppade trots regn för inget Way out west utan minst ett monsunregn. 
 
Cirka två veckor senare hade jag inflyttningsfest jag fick glowsticks och ett sash av Gabbi, Hilda och Annika vilket var mycket uppskattat. 
 
En bild med bara bra personer! 
 
Har tidigare varit dålig på att slå ihop folk från olika gäng men börjar bli bättre och här är flera favvisar som jag lärt från alla möjliga hörn och kanter. 
 
Får så mycket "coola gänget på högstadiet" känsla när jag kollar på den här bilden. Speciellt Gabbis hand på Axel som är så mycket associationer till klassfoton från den tiden. 
 
Anna och Hanna hängde sen på golvet och skötte musiken och då spelades allt från Silvana till Carola vilket är en av de bästa blandningar. 
 
Hilda och Axel skrattar åt nåt kul. 
 
Gabbi och jag drack öl någon vecka senare och jag beordrade henne att posa framför Kitchen och som en bra vän som hon är ställde hon upp på min request. 
 
 

EN TORSDAG I SEPTEMBER

 
 
Idag hade vi inte någon föreläsning så Hanna, Maja och jag bestämde att vi skulle plugga tillsammans hemma hos mig. Det är mysigare att läsa kurslitteratur i sällskap med andra och dessutom ta paus då och då för att snicksnacka och dricka kaffe. 
 
Maja. 
 
Ibland måste man pausa för att kolla instagram och diverse säljgrupper på facebook. 
 
Dock kan man ju inte plugga hela dagen så framåt fyratiden lade vi undan böcker och gick mot Saronkyrkan som hade second hand dagen i ära. Det är även så tydligt nu att träden börjar skifta färg från mörkgrön till gult.
 
Människor var hetsiga dagen till ära och köade utanför vilket är ett beteende jag aldrig förstått mig på. 
 
Maja var hungrig så stannade vid 4-frukt för att köpa banan och jag fick craving för kantareller men skulle aldrig tillåta mig att köpa kantareller i affär utan det är något man måste kämpa för. 
 
En glad Hanna och en belåten Maja trots icke exsisterande fynd på Saronkyrkan. 
 
Vi skildes sen åt och jag gick hem en snabbis för att sen möta upp Vilma för att dricka lite rödvin någonstans vid Järntorget så vi möttes först hos mig och promenerade sen mot Linné. 
 
Vilma!
 
Vi beslutade oss för att gå till Pustervik som förtjänar mer häng och dans i höst. 
 
En av mina allra mysigaste barer. Här satt vi och drack rödvin och snicksnackade om den senaste veckan, all dem boys, skolan och planer/mål inför hösten. Det är så himla mysigt att sitta inne på en murrig bar och sippa på vin medan det regnar utanför, verkligen en av mina favvosaker med hösten. 
 
Himlen blev sedan helt dramatiskt rosa och jag kramade Vilma hejdå och gick hem och åt matlåda och kollade på Grey's Anatomy.  
 

TANKAR INFÖR HÖSTEN

 
 
 
Jag är inne på min tredje skolvecka och vindarna har blivit kallare så efter intern motstridighet får jag erkänna att hösten är och trots att jag inte känner ett lyckorus över att sommaren är över så har ju alla årstider sin charm och det mest postiva med hösten är ändå att alla kompisar är på samma ställe vilket resulterar i mer spontant häng, vinkvällar, middagar och allt sånt härligt. På något sätt räknas jag hösten som mitt nyår då september känns mer fräsch och späckad med mer pepphet än januari och därför har jag skrivit en liten lista över saker jag vill göra mer i höst. 
 
1. Laga mer middagar med kompisar - Tycker det kan vara ganska trist att stå och göra storkok till mig själv och sen klämma i sig en middag på cirka tio minuter framför Friends så vill laga mer mat med kompisar. Hanna och jag har gjort löfte att vi ska utveckla våra matlagningsskills i höst och göra matlådor tillsammans. Igår hade vi vår första session igår vilket resulterade i en mycket god gryta. 
2. Träna minst två gånger i veckan - Stannade upp med hela träningen i maj när sommaren gjorde entré då öldrickande, grillkvällar och danskvällar tog upp den största delen av mitt liv men känner mig peppad på att börja träna igen och dessutom börja gå på mer pass. I våras var jag ändå duktig och gick till gymmet tre gånger i veckan men tänker att det är bra att starta lite lugnt så jag inte tappar suget. 
3. Fota mera och ha med kameran mer - Iår har jag varit extremt dålig på att ha med kameran och dokumentera vardagen vilket känns tråkigt då jag vill vara en person som har hela livet dokumenterat. Så ska ha ett mål att ha med kameran mer och därmed få tillbaka fotosuget. 
4. Skapa ett mysigt hem - Sen jag flyttade in i min nya lägenhet i början av augsuti har jag lyckats göra mig ganska hemmastadd men det tar ju sin lilla tid att komma helt i ordning. Rent möbelmässigt behöver jag en bänk till köket och sen lite mer textiler, prints och ljus så det blir mysigt. 
5. Åka till Stockholm - Nu har jag både min bror, Betsy och Emma i Stockholm så tänker att jag ska åka upp iallafall två gånger i höst och hälsa på. Vill strosa runt, bruncha och gå på museum. 
6. Utveckla min stil - Jag har en tanke om att jag ska skaffa en mer "sassy" klädstil och utveckla min stil överlag vilket jag tänker varje höst. Hittills har jag en plan om att införskaffa mig ett par raffiga boots och en cool höstkappa som livar upp höst och vinterslasket, sen vill jag köpa en perfekt tunn polo och öka mitt användande av rött läppstift. 
7. Omfamna hösten - Hösten har ändå sina fördelar för det är legitimt att hänga inomhus. Vill ha mysplugg med kompisar, läsa skönlitterärt i soffan och sippa på ett glas rött och gå på bio. 
8. Dj:a med Annika och Oliwer- Annika, Oliwer och jag har en magisk dj-koncept som vi vill sätta i verk och jag tänker att det är i höst det kommer hända. 
9. Gå ut och dansa - Egentligen är det inte prio på att utveckla detta drag för det händer ganska ofta men det är så himla kul att liva upp de närmsta mörka månaderna med roliga förfester, drinkkvällar och hetsdans på klubb med eminent sällskap. 
10. Gå på konserter - Vill gå fler konserter vare sig det gäller svettiga klubbspelningar eller mer sansade akustiska spelningar. Än så länge har jag Lorentz inbokad men är även sugen på The Sounds som jag avgudade från 8-14 års ålder samt Jonathan Johansson eller Thomas Stenström. 
 
Upp