MÖT MIG DÄR BÅTARNA RULLAR UT SENARE IDAG BLAND ROSTIGA CYKLAR, GUMMIDÄCK OCH FABRIKSFASADER , KROSSAT GLAS OCH AVLOPPSRÖREN

 
Imorse pallrade jag mig upp ur sängen, åt frukke och gjorde mig presentabel innan jag promenerade till stan för att möta upp Maja och Hanna på café för att läsa kurslitteratur. Just nu läser vi interaktionsdesign vilket får en att tänka på allt i sin omgivning och fundera kring designval och vad som är bra och dålig design vilket ändå är kul men en smula hjärntvättande. Någon gång efter lunch fick vi nog och eftersom det var nitton grader promenerade vi mot Stenpiren för att njuta av sensommarvärmen. 
 
Jag fick craving för utflykt och för att se mig omkring så jag gav förslaget om att åka till Eriksberg för att se vad den sidan av stan hade att erbjuda en septemberdag 2017. 
 
Så vi hoppade helt enkelt på båten för att spana på den stora kranen och leta efter ölbryggeri. 
 
Gick runt på bryggan och spanade på människor och sa till varandra "Människor som bor här mår säkert askalas". Tänker  att folk som bor precis vid vattnet är harmoniska, de äter skaldjur minst en gång i veckan och badar året om. 
 
"Var är vi?" "Vad gör man här?" "Vart ska vi?"
 
Och så spatserade vi omkring tills vi kände oss nöjda med le sightseeing och hoppade på båten tillbaka till stan och sen åkte jag hem för att laga pasta och kolla på Wahlgrens värld. 
 
 
 

EN KVÄLL FÖR NÅGON VECKA SEDAN

 
Jag försöker ta vara på och njuta av de sista dagarna av September och har under helgen vägrat strumpbyxor och gått barbent på både fest och under en öldrickarkväll med Hanna vid Mariaplan. Om några dagar är det dock Oktober och hösten är här på riktigt och som tidigare nämnt har jag skrivit en lista som ska få mig att undvika höstdepp och en sådan lista har även gjorts med ett annat gäng där vi ska uppleva och hitta nya favvoställen i Göteborg som faktiskt är en ypperlig höststad. 
 
Ändå det fina att få spatsera runt i dessa kvarter varje dag, inte så fy skam. 
 
En annan del av målen i höst är att utveckla matlagningsskillsen tillsammans med Hanna. Ibland kan det vara deppigt att laga matlådor till sig själv för att sen hetsäta på fem minuter framför någon serie så istället ska vi träffas och göra det tillsammans. 
 
För någon vecka sedan träffades vi hemma hos mig och lagadde currygryta. Vi utgick från detta recept men höftade lite och tog bort/adderade vissa grejer. 
 
Så spenderade vi kvällen med att äta och snicksnacka, lägga rester i matlådor och för att sen kolla på idol och paradise hotel. 
 

MORE DISPOSABLE FROM SUMMER 17

 
Andra rullen av engångskamerorna jag framkallade användes i augusti och majoriteten på Way out west och inflyttningsfest någon vecka senare! Låt oss kika! 
 
Det är inte så mycket fokus på denna jävel men den innehåller även allt jag tycker om som kompisar, sommar, pepphet och denna togs under festivalens första dag när vi var påväg till Slottsskogen för att möta upp fler kompisar och dricka cava och öl innan vi skulle in på området. 
 
Miguel och Adde, vilka stjärnor ändå! 
 
Kristine kylde ned sig med rosén, det gäller att vara innovativ under sådana här tillfällen.
 
Johanna, Betsy och Gabbi som jag lärt känna under så olika åldrar men alla är så himla självklara. Här någon gång under första dagen och alla var mycket peppade och salongsberusade. 
 
Efter att festivalen stängde i slottis hoppade vi in i en taxi och åkte till bananpiren och dansade till Anne-Marie i väntan på Lorentz. Blev bundisar med randoms och hamnade i bråk med andra randoms men timmarna här på magasin var ett av festivalens bästa stunder. 
 
Dagen efter hade Gabbi förfest i sin lägenhet och här är en grumlig bild på några av mina bästa och coolaste personer. 
 
Hanna och jag var spralliga och peppade under festivalens andra dag. 
 
Gabbi och Nora likaså! 
 
Återhämtning mellan Vince Staples och MØ.  
 
Sista dagen bjöd på skyfall och här skyddade Johanna och jag oss inne i Linnétältet.
 
Redo i regnjacka. 
 
Nora och jag var peppade trots regn för inget Way out west utan minst ett monsunregn. 
 
Cirka två veckor senare hade jag inflyttningsfest jag fick glowsticks och ett sash av Gabbi, Hilda och Annika vilket var mycket uppskattat. 
 
En bild med bara bra personer! 
 
Har tidigare varit dålig på att slå ihop folk från olika gäng men börjar bli bättre och här är flera favvisar som jag lärt från alla möjliga hörn och kanter. 
 
Får så mycket "coola gänget på högstadiet" känsla när jag kollar på den här bilden. Speciellt Gabbis hand på Axel som är så mycket associationer till klassfoton från den tiden. 
 
Anna och Hanna hängde sen på golvet och skötte musiken och då spelades allt från Silvana till Carola vilket är en av de bästa blandningar. 
 
Hilda och Axel skrattar åt nåt kul. 
 
Gabbi och jag drack öl någon vecka senare och jag beordrade henne att posa framför Kitchen och som en bra vän som hon är ställde hon upp på min request. 
 
 
Upp