FESTLISTAN

 
Vilken är den roligaste fest du någonsin varit på?
Gymnasiet var ju glory days of hemmafester vilket Betsy tog till vara på när hon bjöd in hundra av hennes närmsta vänner och folk trängde ihop sig i köket, dansade i vardagsrummet och hånglade överallt. Dessa hemmafester sker ju inte lika ofta nuförtiden så de senaste åren har Way out west, vissa födelsedagsfester och knäppa utgångar hamnat på listan över bästa fester. 
 
Drinkrecept som alltid funkar?
Min go to drink är GT för det funkar i alla lägen annars gillar jag bourbon + massa citron + honung.  
Vilken är din peppigsta festlista? 
Gjorde denna lista inför min inflyttningfest i slutet av augusti och har lyssnat på denna varje gång jag ska peppa till fest. 
 
 Bästa festsällskap?
Alla mina festligaste kompisar! 
 Beskriv tre knäppa festivalminnen! 
1. På Way out west för typ tre år sedan när Betsy och jag var påväg hem efter en knäpp men antagligen en mina bästa way out west dagar och vi får något slags ryck och springer och sjunger till "Du stör dig hårt på mig" genom halva Kviberg och det hela slutar med att vi halvdäckar i hennes hall och spelar in konversationer som i efterhand inte alls är förståerliga. 
2. Jag hamnade i en moshpit på Vince Staples i somras vilket slutade med att jag tappade balansen och föll ner på ryggen och blir halvt om halvt nertrampad. Ger sen ifrån mig något slags dödskrik vilket slutar med att jag uppdragen av två killar och cirka två timmar senare hade jag ett enormt blåmärke på ena armen vilket såg lite vidrigt ut samtidigt som jag kände mig badass. 
3. Förra året på Way Out West så kom vi till Bananpiren för sent så vi kom inte in på den spelningen vi ville vilket resulterade att vi åkte båten till Järntorget och åkte till Sandarna för att gå på nåt rave där vi var tvungna att klättra över stängsel och annat för att komma fram.  Vi köpte billig spendrups öl och lustglasballonger och dansade på gräsplätten tills vi sprang för våra liv för att hinna med sista spårvagnen hem. 
 
 
Vad är ditt bästa festplagg?
Gillar att gå på fest i bekväma kläder + skor så man kan dansa utan att oroa sig för att flasha sig eller få ont i fötterna. Antingen bra byxor, nätstrumpor + silkig topp eller skjorta eller midiklänning med nätstrumpbyxor för att få in lite raffighet.
 
 
När gjorde du något pinsamt på fest? 
Har väl gjort ganska många pinsamma saker även om jag inte skäms så mycket nuförtiden om jag jämför när jag var yngre. Jag har en tendens att ramla på knäppa ställen, jag har blivit utslängd från en bar för att jag somnade på bordet, släppt gränserna och hamnat på knäppa ställen. 
Vad beställer du när du är ute?
Öl och ibland cava.
 
 
Bästa förfesthänget?
Alla mina olika gäng!
En kalasig bild tack! 
 
 
Beskriv en perfekt festkväll!
Det är sommar och kanske till och med festival. Man börjar dagen mimosabrunch och hänger sen i en solig park i 25 graders värme och alla ens bästa vänner är där. Vi dansar loss på spelningar, benen blir aldrig trötta och glaset blir aldrig tomt. Kvällen fortsätter sen på hemmafest där alla dansar till Carola, Silvana och Kanye West, folk röker i fönsterna och lagar "specialrätter" i köket och det avslutas med att alla sover över. 
 
 
När är det dags att gå hem?
När man inte längre kan prata, man tar en paus inne på toaletten eller pratar med sig själv i spegeln vilket har hänt en och annan gång. 
 
 
 
 
Listor | |
#1 - - Hanna:

Vill gå på hemmafest med dig nu

#2 - - Hanna:

Vill gå på hemmafest med dig nu

Svar: Vi kör va!
whiskeysour.blogg.se

#3 - - Elsa:

men ahh vad festsugen man blev nu då!!!!!

Upp