BEGINNING OF FALL THROUGH PHONE

 
Jag tycker om att göra sammanställningar med bilder jag tagit i telefonen men såg nu att jag inte gjort någon sen slutet av juni. Dock anser jag att sommaren är nu long gone och därav känns det lite knäppt att visa bilder från juli och augusti så jag hoppar direkt till början av september och början av nya terminen. 
 
1. I början av september var det varmt och man kunde gå runt i tofflor och jacka och en bakisdag hängde Sanna, Gabbi och jag på frilagrets terass. 2. Gick hem från storhandling på Willys och såg en fin regnbåge. 3. Höstidyll när Vilma och jag åkte tåg och det kändes som vi befann oss mitt i 60-talet. 
 
4. Första skolveckan hade vi sittning med hela programmet där klädkoden var canadian suit och alla var därav klädda i denim. Detta var en av mina bästa festkvällar iår och den innehöll allt som var kul och knäppt. 5. Vilma och jag var och hälsade blandannat på Betsy för ett par veckor sen och då gick vi omkring i ännu en höstidyll. 6. Oceánne och Hilda på Lounges under canadian suit kvällen. 
 
7. Bor numera granne med Skansen Kronan och det är hur fint som helst. 8. Eminent gäng på göttig aw på yaki-da någon gång i september. 9. Ibland förtär vi dryck i form av kaffe istället för öl. 
 
10. Hade tentaperiod för ett par veckor sedan och då spenderade vi några dagar på Frilagret. 11. Very much bloggig frukost på Pom & Flora. 12. And very much bloggig cava at Nytorget 6 med två favvisar. 
 
13. För ett  par veckor sedan var vi ett gäng i klassen som var på ölroulette och just denna dag var majorna på kartan och här är Gabbi och Axel när vi var påväg till Mariaplan. 14. Hilda, Gabbsan och jag på Hops under tentafirande. Denna kväll följdes av panikdans till Lena Philipsson, Toto och Tove Styrke på Pustervik. 15. Jesper och Annika matchar som true friends.  
Upp