NYTT FÖR DET ESTETISKA YTTRET

 
I skolan läser vi nu estetisk teori vilket kanske har bidragit till att jag inspirerats till att införskaffa mig mer smink och krämer. Nej men skämt åsido, under den senaste månaden har jag köpt på mig lite mer smink och grejer vilket jag vanligtvis inte brukar göra alls. Jag har ju en stor kärlek till kläder och brukar lägga alla mina pengar på det förutom hyra, telefonräkning, öl och mat. 
 
När jag var i Stockholm förra månaden var jag inne på & other stories där jag hittade denna body lotion som luktar bomull och dessutom var den nedsatt med 70% så jag slog till. Den doftar som sagt bomull och är väldigt tunn vilket jag tycker är ett bra komplement till de dryga krämerna jag annars använder från body shop. 
 
Jag har också planerat att utöka mitt ögonskuggegame och bygga på med fler och tyngre lager och då behöver man tydligen en ögonprimer och det har jag faktiskt flera källor på. Köpte den här från Kicks i söndags och den kostade 99 kr vilket kändes rimligt. 
 
Och över primern ska jag ha mina nya ögonskuggor. Den ljusa är från & other stories och heter "Intarsia Ballet" och är härligt skimmrande och den adderar pigghet till ögonen vilket kan behövas under vintern. Den andra är från h&m och heter "A pretty penny" och jag lyckades norpa åt mig den sista på kungsgatan. Den ska jag ha i helgen med cool outiftta och raffig aura, längtar! 
 
Mitt sista inköp är en highlighter från Kicks och den har fyra nyanser som heter "curious", "confident", "charming" och "carefree" vilket känns som fyra bra ledord i livet. Gillar den skrapt än så länge och den kostade rimliga 200 kr. 
 
Nu ska jag ta och läsa vidare om estetik och äta banan med jordnötssmör. 
 
Upp