MONDAY MONDAY SO GOOD TO ME

 
I lördagskväll kom jag hem till Göteborg efter att ha spenderat en vecka på Gran Canaria med mina föräldrar vilket har varit härligt på alla sätt och vid. Jag spenderade mest dagarna med att bada, sola, läsa böcker som inte var skolrelaterade och bada lite mer. Sen på kvällar käkae vi goda middar, spelade kort och drack gin och tonics på balkongen. Eftersom jag spenderat de senaste dagarna i 27 graders värme fick jag en liten chock när jag vaknade på söndagen och såg att det snöade och var minusgrader och således är väl vintern här. 
 
Idag klev jag upp vid halv nio och fixade mig lite snabbt innan jag styrde väg för att möte upp Gabbi för att äta frukost och snacka om det som hänt sen sist och visst att det knappt går att gå utan att ramla på isen är vinterljuset ganska fint och det är väl en postiv egenskap med denna årstid. 
 
Mötte upp Gabbi och hennes kompanjon och hoppade sen på vagnen till stan och satte oss på Brogyllen. Vi hade hört att deras frukke var smarrig samt att det passade där just idag för att... 
 
Gabbi var hundvakt till Pekka som är en ytterst gullig och peppad valp och på Brogyllen får man ha hundar med sig. Han var väldigt intressade av både gäster och mat men sansade sig efter ett tag och ville mest kliad på magen. 
 
En annan bra grej var att frukostryktet stämde mycket väl. Vi beställde varsin vårfrukost som innehöll avokadomacka, äggröra, smoothiebowl, kaffe och en god och vad som ser ut som mycket nyttig juice. Detta erbjudande kan bli ditt för 97 kronor. 
 
Sen gick vi en runda på stan och jag fick med mig en ögonskugga och t-shirt för mina sista csn-pengar innan vi åkte till stan och hade möte i eventplanering innan jag promenade hemåt. 
 
Och nu har jag parkerat mig här vid matbordet och försöker ta igen allt jag missade förra veckan och reasearcha inför min nästa tentauppgift i estetisk teori. 
 
Upp