SISTA DAGEN I BUDAPEST

 
Sista inlägget från Budapest kommer lastat och förhoppningsvis kommer snart kamerasuget tillbaka även i Sverige. Efter frukoste tog vi spårvagnen till hoppade av vid bron och släntrade in på Margaret Island och strosade runt i parken. Här är Snygg-Hildy.
 
 
Hittade kvarlevor från något slags slott eller borg där någon prinsessa hade blivit begravd. Lyssnade inte så noga när det lästes ur guideboken utan hade photoshoot med Hanna istället. Annars var denna lilla utflykt inte så händelserik och kanske inte mina topp tre i Budapest men mysigt att strosa runt i park. När vi kände oss klara här så begav vi oss vidare och för att besöka saluhallen men det var stängt på grund av röd dag. Det gjorde oss lite ledsna tills vi hittade en italiensk restaurang där jag åt magisk skaldjurspasta och drack prosecco vilket gjorde att humöret gick upp igen. 
 
Efter lunchen ville vissa till nationalparken men det var varken Hanna, Maja eller jag så sugen på så vi gick till 360 bar och beställde in aperol och caipirinha och njöt av utsikten. En stund senare slöt resten av sällskapet upp sig och molnen försvann mer och mer. 
 
Maja och Oliwer, pangpersoner! 
 
Denna view + favvopersoner + drinkar i överflöd = 10/10. 
 
Fina och fnittriga flickor.
Gabbi och jag kände att livet var på topp. 
 
Vilket Annika, Matilda och Hanna instämde på. 
 
Beställde in två flaskor prosecco som kostade cirka 100kr flaska vilket gjorde mig alldeles lyrisk vilket resulterade i bilden nedan. 
 
*nöjd* 
 
Satt här tills solen gick ner och överröstade trubaduren som sjöng Ronan Keatings "When you say nothing at all" och när det blev mörkt gick vi hem till lägenheten där vi hade danceoff till Pitbull och Orup innan vi gick för att njuta av vår sista måltid vilket var samma restaurang som vi hade besökt allra först och då var cirkeln sluten. Så glad för denna resa och denna stad som väckt mitt resesug ännu mer och nu vill jag åka iväg igen!   
 
Resor | |
#1 - - Hanna:

Saknar!!

#2 - - Hanna:

Saknar!!

Upp