EN TORSDAG I MAJ

 
Igår när jag vaknade var det soligt och tjugotre grader varmt och jag hade inget schema för dagen utan bara kurslitteratur att läsa och det kan man lika gärna göra vid havet. Hittade ett litet hål där det inte blåste och hängde där i ett par timmar innan jag tog vagnen tillbaka hem. Kom hem och hetsåt lite yoghurt och bytte om och begav mig vidare. 
 
Gick sen förbi Näckrosdammen som är som finast denna period. Det är bara synd att dom bygger om humanisten och ska hålla på i tre år så det är inte lika hängvänligt längre </3. 
 
Kom sen till Levatine som kan ha den finaste uteserveringen såhär års. 
 
Mötte upp Hedda och Maja och sen anslöt mer och mer folk. 
 
Att dricka öl i eftermiddagssol i tjugotre graders värme är ett av mina största intressen. 
 
Vi spelade boule och denna bilden kallar jag "våga vägra färg". 
 
Och denna kallar jag gemensamma preferenser. 
 
Gabbi. 
 
Värme + Öl + Omgivningen + Dessa personer = Dröm. 
 
Och såklart Sensuella Käppsabella. När solen hade försvunnit och lite gråa moln hade ockuperat himlen packade vi ihop våra saker och gick till Vasagrillen och köpte mat. 
 
Och sen vandrade vi genom Haga till Andra långgatan och drack öl på Soho innan jag hoppade på vagnen hem. Tror allt sommaren är här på riktigt nu och det känns pirrigt i hela kroppen. 
 
 
#1 - - Sandra Leone:

Alltså gråter vad fint Göteborg är! Ibland behöver jag verkligen se det ur någon annans ögon för att verkligen uppskatta det fullt.

Upp