DEN STORA FYNDJAKTEN I BUDAPEST

 
I fredags var jag i Budapest och dagen började med att vänta in alla på innergården som vanligt innan vi begav oss ut på stan för att plöja i second handaffärer, bra grej att göra när det står att det ska regna. 
 
Hilda och Gabbi tog täten. 
 
Hanna med sitt fynd vid en gul vägg. True influencer som letar efter fina färgskalor.
 
Hittade en butik som var riktigt fräsig och där det fanns det ena och det andra. Här köpte jag ett par solglasögon som var riktigt raffiga och som jag såg dryg ut i, alltid goal när det gäller solglajjor. Här köpte Gabbi en tröja och glajjor för vad hon trodde var 30 kr och skröt över det i cirka två timmar tills hon fick insikten om att hon hade betalalt 300 kr. 
 
Oliwer och Annika som alltid släpade efter och någonstans här såg vi en butik som hette "Luggage and chill" och det verkade som personen ifråga hade döpt stället till de två bästa sakerna man vet. Snackade då om vad alla hade döpt sina barer eller dylikt till. Min hade hetat "Cava and knees". 
 
*True happiness over vacay* 
 
Efter lunch innehållande gulasch och irish coffee gick vi vidare till andra butiker och sist ut Retrock där vi säkert befann oss i två timmar. Det provades knäppa kläder som "semesterjaget" ville ha. Ni vet när man är på semester och vill ha en ny och lite knäppare stil men som man med största sannolikhet inte kommer använda när man kommer hem. 
 
Ett sånt exempel kan vara silvriga plastbyxor. 
 
Vi var riktigt störiga kunder som tog över hela provhyttsområdet och skrattade, skrek och dansade i provade kläder men ibland måste man få vara lite störig. Har inga mer bilder från denna dag men vi gick en jättefin och mysig restaurang som heter Mazel Tov där vi åt jättegod mat och billiga drack drinkar. Lekte den berömda leken Legat eller Bajsat där man skulle säga en plats och så skulle alla gissa om man hade legat eller bajsat där. Bidrog till ganska mycket skratt och knäppa historier som gjorde att det magen vek sig. Gick sen hem i regnet och spelade in musikvideos till Crazy in love. 
 
 
Resor | |
Upp