DEN STORA SOMMARLISTAN

 
Mina planer för sommaren: Jag har inte planerat så mycket inför denna sommaren utan kommer mest ta det som det kommer vilket känns skönt för en gångs skull. Jag har dock vissa mindre saker som jag vill göra exempelvis åka ut till mer skärgårdsöar, åka musikflotte, äta frukost vid havet, pingingsklubba på Majas i Varberg, hänga på fler takbarer och gå på dagsfester. 
 
Bästa sommarstället: På varma klippor vid havet, på en stor balkong med kompisar, i ett publikhav som hamnar i symbios med varandra, på en solig uteservering med en iskall öl eller i en park med picnickfiltar, grill och härligt sällskap. 
 
 
Här badar jag helst: I havet här på västkusten. 
 
Hur länge ska du vara ledig? Ungefär halva sommaren. 
 
Vad ser du mest framemot? Att ta dagar och kvällar som dom kommer och bara få vara. 
 

Vad kommer du äta? Allt som är grillat, melon, jordgubbar med vaniljglass, skaldjur och färskpotatissallad. 
 
Vad kommer du dricka? Öl! Cava! Vatten! Lemonad! 
 
Vad kommer du lyssna på? Min sommarlista som fick många komplimanger på picknicken i onsdags samt denna lista och sommarklassiker som Håkan och musik som skulle kunna vara med i en pripps blå reklam.  
 
 
Vad kommer du ha på dig? Svarta och färgglada klänningar, badkläder, vita skjortor med mina nya ljusblåa boxerliknande shorts  med stråväska och scorf. 
 
 
Vad kommer du lägga mest pengar på? Öl och inträde på klubbar. 
 
Favoritsommardoft? Hägg, Syréner, Saltvatten och Niveas after-sun. 
 
Hur kommer du göra dig illa? Förhoppningsvis inte mer än skrapsår på benen då jag har en tendens att snubbla på mig själv. 
 
Ska du på någon festival i sommar? Ja på Way Out West i augusti!  Är mest peppad på Frank Ocean, Lana Del Rey och MØ! 
 
 
En ultimat sommardag?  Man åker ut med skärdgårdsbåten till en mysig ö där man spenderar dagen med att bada, sola, spela kort och äta fruktsallad innan man beger sig hem. Man byter om och grillar i en park med massa kompisar innan man hänger på en varm uteservering och natten fortsätter med dans, allsång och hångel. Det blir aldrig kallt och man går sen hem i morgonsol. 
 
Hur kommer du minnas sommaren i september? Förhoppningsvis är inte sommaren över i september men jag önskar att jag får minnas den som spontan, carefree och rolig som satan.
 

JAG HÖR FORTFARANDE HUR HAVSVINDARNA BLÅSER

 
I tisdags hängde jag i skolan på dagen och läste kurslitteratur och förberrede mig inför terminens sista seminarium som nu är avklarat och det känns skönt och samtidigt knäppt att jag inte har något mer schema denna termin förutom en tenta som ska lämnas in i början av juni. Mot kvällen mötte jag upp Vilma och sen gick vi och köpte sushi och gick upp på Skansen Kronan där Betsy mötte upp oss. 
 
Snicksnackade och tog igen allt som hänt då vi inte hängt i grupp så mycket den sista tiden. 
 
<3 <3 
 
 
Denna stad i kombination med maj, bästa jag vet <3 
 
 
När solen började gå ner och det blev lite kyligare packade vi ihop våra saker och började promenera ner för berget. 
 
Passade dock på att ta lite bilder och samtidigt bli exalterade över syrénerna som har börjat slå ut, finns inget som jag associerar så mycket med skolavslutning som syréner och den blomstertid nu kommer. 
 
Gbg in my heart <3 
 
 

CRAZY LITTLE THING CALLED LOVE

 
I fredags satte jag mig på bussen ner till Lund där jag mötte upp Johanna då jag skulle på hennes systers bröllop dagen efter. Efter lugnt picknickhäng med cava och öl på kvällen vaknade vi tidigt och satte igång med alla förberedelser kring smink, hår och efter bubbellunch bytte alla om och åkte till gården där bröllopet skulle äga rum villket låg någonstans utanför Lund.
 
Så vackra!
 
Hannah med cava! Det är viktigt att fira hela dagen.
 
Och så skulle det fotograferas. 
 
Jag hade på mig min bästa klänning och var pepp på dans och öppen bar. 
 
Vigseln var superfin och sen var det dags för middag, massvis av fina tal, dans och sång till långt in på natten. 
 
Upp