HPKSM

 
Har haft en jobbig vecka hittills och igår kändes allt mer eller mindre värdelöst så får att göra dagen bättre mötte jag upp Hanna vid Valand vid halv åttatiden och då var det inte ens mörkt ute. Vi spatserade sen till Studio HPKSM och beställde rödvin i karaff. 
 
Snackade om allt som hänt de senaste och bådas kommande Budapestresa med olika gäng och jag berättade om att allt i som känns diffust och jobbigt men även om roliga grejer som hänt.  
 
Ett av de nyupptäcka ställena i stan som kanske är ett av de allra mysigaste barerna/restaurangerna. När klockan blev 23 kramdes vi hejdå och vi begav oss åt olika håll. 

I TRIED TO KEEP MYSELF BUSY I RAN IN CIRCLES THINK I MADE MYSELF DIZZY I SLEPT IT AWAY, I SEXED IT AWAY, I READ IT AWAY, WELL IT'S CRANES IN THE SKY SOMETIMES I DON'T WANNA FEEL THOSE METAL CLOUDS

 
Skjorta- Acne Studios, Byxor- Samsoe & Samsoe, Skor- Vagabond, 
 
Veckans låt: Silvana-F.N.Y
Veckans läsning: Har inte läst alls denna vecka förutom rapporter i skolan men har beställt hem två skönlitterära böcker som jag ska börja läsa på kvällen istället för att hålla på med telefonen. Ska börja med "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" med Gunnar Ardelius. 
Veckans festliga: Var på aw på yaki i fredags med Adrian, Betsy, Vilma och Nicco. Drack billig öl och åt gratis pizza vilket var mucho nice. 
Veckans köp: Köpte en ny växt som står på fönsterbrädan och ser cute ut. 
Veckans oplanerade: Att jag krossade skärmen på min telefon och oplanerat och dessutom väldigt dumt. 
Veckans pepp: Att det har varit soligt nästintill varje dag och jag ha kunnat ha på mig skinnjacka utan att frysa ihjäl. 
Veckans tv-serie: Girls, alltid! 
Veckans rätt: Brunchen igår som jag åt med Vilma på Bar Robusta. 
Veckans känsla: Blandat, har hänt en del positiva saker men har känt mig trött på mig själv vilket är min sämsta känsla. 
Veckans betyg: 3/5. 
 
 

NÄR VÅREN KOM TILL GÖTEBORG

 
Jag har haft introduktionsvecka i skolan och därmed har det varit väldigt lugnt så har haft väldigt mycket fritid vilket har varit skönt och i fredags var jag ledig så efter jag var och simmade mötte jag upp Emma i stan. Det var den första varma vårdagen, ni vet när man har skinnjacka som värms upp av solen.
 
Vi gick till Bar Centro som har stans godaste kaffe och snackade strunt. 
 
Promenerade sen runt på stan och sen åkte jag hem och hade en lugn kväll då jag beställde hem sushi och kollade på "La vie en rose" som handlar om Edith Piaff och om man någon gång har ångest över sitt liv så rekomenderar jag att titta på den för att få perspektiv på saker och ting. Hur som helst en enastånde film och jag fick världens lust att lära mig franska och gå klädd i 40-tals kläder. 
 
Igår vid lunch mötte jag upp dessa, Hanna och Nike vid järntorget så gick vi och köpte kaffe och satte oss i solen vid Feskekörkan vilket är det bästa hängstället på våren för det är solsäkert och blåser knappt. Tänkte sen ha en relativt lugn kväll med öl på andra lång men Betsy och jag blev danssugna och stack till Gretas och drack dyr carlsberg och dansade till stängning. Missade sen alla vagnar så gick hem när det började ljusna och slockande sen vid 6-tiden. 
 
 
 
Upp