JAG ÄR VARKEN VUXEN ELLER FRI HAR FASTNAT I EN TID SOM ÄR FÖRBI OCH JAG HAR STÅTT I KÖ OCH VÄNTAT UT OCH DET SOM KÄNDES EVIGT FICK ETT SLUT

 
 
Vad ser du framemot den här veckan? 
Jag har inte så mycket planerat utan ska mest jobba men har besämt kompisträff ett par dagar vilket blir mysigt. 
Vad ska du ta dig tid för?
Försöka få en del sömn då jag redan känner mig slut efter jobbat två dagar. 
Vad kommer du äta? 
Knäcke med prästost och prosciutto, potatissallad och jordgubbar med mjölk. 
Vad kommer du lägga pengar på? 
Förmodligen mat och kanske något klädesplagg. 
Vad kommer du klä dig i? 
Mina fula arbetskäder i rött och blått samt vida jeans och tunn kappa då det ska vara rätt kallt i veckan *cries in norweigan* 
Vad ska du göra i helgen? 
Hänga med kompisar och ha det härligt. 
Vad kommer du lyssna på? 
Lorentz nya album som är fab fab fab, älskar Schnip schnip, James Dean, Be för mig och Ingen som du. Jag är så peppad på se honom på stay out west i augusti! 
Vad önskar du dig i veckan? 
Att väderprognosen bättrar sig så man får sommarsvettas lite. 
 
 

SOM ETT HAV SOM RULLAR IN MOT NAKEN STRAND

 
Det är ny vecka och därmed nya arbetstag men i helgen jobbade jag inte alls utan var på födelsedagsfest på fredagen och drack öl i slottskogen på lördagen och skickade meddelande till Hanna vid halv tolv på kvällen och skrev "Järntorget 11 imorgon" och fick ett ja. Så dagen efter köpte vi sallad på hemköp och tog vagnen ut till Saltholmen. 
 
Läste bok, lyssnade på poddar och snackade om de senaste veckorna då Hanna hängt i Tokyo med sin bloggpojkvän och jag jobbat och haft knäppa festnätter. 
 
Sommar i Göteborg ändå, vilken jävla idyll! 
 
Fram på eftermiddagen tog vi spårvagnen tillbaka och jag hoppade på tåget till Varberg och spenderade resten av kvällen med att äta jordgubbar med mjölk på uteplatsen med en trånande hund bredvid mig. 

LATEST THROUGH PHONE

 
Hej hej! 
 
Jag började sommarjobba förra veckan och har därför inte gjort så mycket annat och därmed ej släpat med mig kameran på andra bestyr men kände att jag ville blogga idag så det blir ett recap över de senaste månaderna genom telefonkameran. 
 
1. Hängde ju i Budapest i början av maj med ett eminent gäng och en dag gick vi på ett tufft sätt. 2. Posa framför fina väggar som en true blogger. 3. En utsikt från Budasidan. 
 
4. Gabbi och jag på Szimpla Kert där vi drack billig öl och lekte runt i de olika rummen. 5. Maja och Hanna på vår innergård. 6. Hittade en vespa som jag posade framför, kändes som jag skulle åka ut på den italienska landsbygden med min heta pojkvän. 
 
7. Sista dagen hände vi på takbar och det va übernice. 8. Kallar denna "skål för livet" 9. Oliwer och en fin utsikt. 
 
10. Hängde på Oceanen och drack bärs efter grill med Mek200 och Mek400 innan kvällen fortsatte på yaki-da. 11. Maja på Levantines uteservering under en varm dag i maj. 12. Under samma kväll spelade vi boule och försökte se snygga ut för vimmelfotografen. 
 
13. Under mina kvällspromenader försöker jag fota Göteborgssolnedgången men det är svårt att fånga den magin. 14. För två veckor sedan gick Ebba, Océanne, Hanna och jag på event som Djungelrtrumman hade och där fick man gratis öl som vi tackade så vänligt för. 13. Betsy och Vilma vid Skansen Kronan. 
 
14. Förra fredagen hängde jag med detta gäng då vi testade knäppa ölsorter på ett bryggeri i Sandarna. 15. Det följdes sen av käk på "Nattöppet". 16. Firade att tentan nästan var över på Station 16. 
 
17. Var på födelsedagsfest förra veckan vilket resulterade i hemgång vid 04 och påvägen hem fanns det ett outtalat krav att klättra upp på så många föremål som möjligt. 18. Betsy och jag tidgare på kvällen. 19. Kallar denna "Att dansa hem i morgonljus". 
 
20. Hängde på Liseberg med Annika och Hilda de posade med Carola. 21. 04.30 någonstans i Almedal. 22. Alla förfester blir bättre med ballonger och barfotadans. 
 
 
Upp