VI KANSKE BARA HAR EN SVART SOMMAR DEN SKÖLJER ÖVER OSS SOM TIO METERS VÅGOR VI KOMMER MINNAS ALLT I FÄRG EFTERÅT

 
Har befunnit mig i Göteborg de senaste dagarna för att krama ur det sista ur min lilla semester så jag har mest hängt med vänner, dansat på klubb och packat ner min lägenhet i lådor då jag flyttar nästa vecka vilket jag är mucho peppad på. Igårkväll när Betsy slutat jobba åkte jag vagnen hem till henne och sen åkte vi bort mot Örgryte för att tjuvlyssna på Håkans spelning på Ullevi och trots att jag aktivt bestämt att jag inte skulle gå detta år så fick jag lite fomo på grund av det är trots allt Håkan. 
 
Här är jag, hej hej! 
 
Till slut hittade vid kullen/berget som var fullt av folk som också ville tjuvlyssna och titta på den stört fina utsikten och solnedgången som Göteborg är någon slags expert på, finns inget så fint som Göteborgshimlen <3. 
 
Det finns ett berg dit jag brukade gå, det är så vackert där nästan som tavla, nästan som tavla över rätt och fel för man ser gårdakvarnar men man ser skiten med.
 
Bästa vänner ändå! <3
 
"Anna det här är du på bild". När det började dugga packade vi ihop resterande öl och vandrade vidare hem till mig och lyssnade på Parham och Jag trodde änglarna fanns innan vi hoppade på vagnen till Järntorget och spenderade resten av kvällen på Brygghuset. 

HIP-HOP IN THE SUMMER DONT BE A BUMMER

 
 
Onsdagsnatten spenderades på Colors med öl, kompisar och livespelning så när torsdagen kom var jag en aning trött så vid lunch hoppade jag på vagnen till Saltholmen där jag mötte upp Hanna. Vi lapade sol och badade i några timmar innan jag åkte hem igen, bytte om och åt en fryspizza. 
 
Sen var det dags att bege sig vidare mot Slottsskogen och tänk att jag lämnar detta gulliga lilla område om cirka två veckor </3. 
 
Där jag mötte upp dessa personer, Adrian och Betsy! Vi hängde på filt, sippade öl, snackade strunt och slogs lite halvt innan vi begav oss vidare för att hitta en uteservering som inte var smockfull pga juli och 26 grader. 
 
Sommar i GBG is all I need <3
 
 
Hoppade på vagnen och gick till OGBG vid Stenpiren där man har denna magiska utsikt och en överprisad pripps blå with a view kan ju vara värt kvällar som denna. 
 
<3<3
 
Sen gick vi till Mañana och drack cava och hängde innan vi avslutade kvällen på Brygghuset. 
 
 

ATT AGERA GUIDE I SIN HEMSTAD

 
Igår kom Hanna till Varberg för att hälsa på och se hur livet i Halland ser ut på sommaren och jag agerade guide med bravur. Först gick vi till systemet och inhandlade öl och sen begav vi oss till fästningsterassen för att äta lunch innan vi spatserade vidare. 
 
Till ett lite undangömt ställe vid strandpromenaden som heter juice and yoga, väldigt mycket zen/boholife in vbg city. 
 
Agerar semesterfirare. 
 
Sen promenade vi till Apelviken och drack öl på Brittas strandveranda i hopp om att solen skulle komma tillbaka vilket väderapparna tydde på men de lurade oss så vi begav oss hem till Johanna där vi förfestade lite med det saknade gänget. 
 
Och efter ett tag började vi promenera ner till Majas vid havet.
 
 
Drack upp den sista av färdölen vid havet och sen gick vi in och träffade syskon, vänner och gamla ragg som man gör när man är ute i småstäder och så spenderade vi resten av kvällen med att spela pingis och dricka öl i plastglas. 
Upp